Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zo Graag Zwanger Zijn Worden

 • Auteur
  Berichten
 • #10607590

  Hey hey

  Na 2 mislukte pogingen ivf / inseminatie ben ik even de draad verloren in men hoofd en ben ik gecrasht 🙁
  Spycholoog ingeschakeld dus hopelijk helpt mij dit verder aangrzien ik nu 24 maart 31 word en nog helaas geen kindjes .. moederklok tikt wel al van men 25 ste maar helaas mishandelingen meegemaakt in de relaties .
  Ik kan geen zwangere vrouwen meer zien of horen .. nu na men slecht nieuws op 31 dec 2022 dat negatief was kxam mijn zus af . Ben zwanger en ja van haar 4 de ! Gaat gelijk niks bij haar en ik ben kwaad en jaloers en teleurgesteld in mezelf .
  Vraag me steeds af waarom mag het niet op jonge /vroege leeftijd .

  Normaal krijg ik mijn maandstonden eind /begin van de maand maar voor ik ze kreeg had ik slijm met daarin lichtroze kleur en dit werd meer en meer maar helaas de volgende dag helderrood bloed … dus maandstonden maar ik heb heel veel last van puisten rug schouder en gezicht , had dit of zelden nooit zo erg, misselijkheid, pijn in onderbuik en duizelig en nog meer pijn bij zware dingen op te heffen /tillen , rare smaak gehad van confituur die ik graag at .. dit is nu over , nu barstende hoofdpijn 2 dagen en ook al weekje echt koud ma ijskoud hebben …
  Wat denken jullie …
  Ik ben bang een test te nemen want iederr keer weer maar neagtief zien is dit evht balen en huil ik me te pletter en doe ik soms domme dingen !

  Ben echt radeloos maar voelde ervoor aan als niet maandstonden krijgen maar 1 dag /nacht hrlaas veranderde alles ..

  Hoor het graag wat jullie denken en hoe gaan jullie ermee om om hier minder aan te denken dat het toch lukt en ivm leeftijd … dat alles heel later komt dan dat jij wilt … ?

  Mvg
  Laiza (mijn allergrootste schat +)


  Essil
  Bijdrager
  #10607601 Quote

  Zwangerschap is iedere keer anders, dus er is maar 1 methode om het zeker te weten. Ik snap dat je tegen de test op ziet, misschien een goede vriendin of je partner vragen mee te kijken?

  Het kunnen zwangerschapskwaaltjes zijn.

  Maar in beide gevallen even met die fysieke klachten naar de huisarts gaan, of de specialist waarbij je onder behandeling bent.

  #10607604 Quote

  Beste *828,

  Wat een gedoe. Ik begrijp je enorm. Ik was ook altijd jaloers op vriendinnen die al kinderen kregen, mijn man had minder haast. Ik wilde voor mn 30ste, maar t werd uiteindelijk op mn 32ste…

  Wat betreft je klachten. Helderrood klinkt als maandstonde, maar de symptomen kunnen zwangerschap zijn. Ik hoop van harte dat het goed is, maar ik weet niet waar dan t bloed van is. Ik had het ook zo ongelooflijk koud in eerste trimester, zelfs onder de douche kreeg ik t niet warm. Alle energie ging naar de kleine. Of je hebt een burnout/depressie en je energie is sowieso op. Kan je partner de test niet afllezen voor je? Wij deden dat altijd samen.

  Heeel veel sterkte en ik hoop het beste voor je!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct