Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zo Onbekend

 • Auteur
  Berichten
 • #10146834

  Hoi allemaal, 

  Ik ben nieuw hier en wil jullie hulp vragen. Mijn vriend en ik proberen al een aantal maanden zwanger te worden maar ik ben heel onregelmatig ongesteld dus het is vrij lastig.. 

  Nu denken we dat we ongeveer goed zaten met de eisprong deze maand. Die was de 12e, nu kreeg ik afgelopen dinsdagavond heel erge krampen/steken in mijn rechteronderbuik… een half uurtje ongeveer… 

  Mijn vriend en ik durven niet te hopen dat het de innesteling was maar wat denken jullie? Zou het kunnen dat het dat geweest is? Ik voel mijn eisprong nooit dus het zou wel gek zijn als ik die nu ineens wel zou voelen.. 

  Hopelijk kunnen jullie ons helpen, ook met wanneer we het beste zouden kunnen testen. 

  Alvast heel erg bedankt! 

  Liefs 


  xR
  Bijdrager
  #10146864 Quote

  Dat is natuurlijk nooit met zekerheid te zeggen en alleen een zwangerschapstest kan het uitwijzen, maar ik kan wel mijn eigen ervaring vertellen.

  Ik heb zelf de afgelopen maand soort gelijke klachten gehad. Leek het voor jou ook een beetje op ongesteldheidskrampen? Wij hebben afgelopen woensdag een positieve test in handen gehad. Dit was voor ons de 2e maand van proberen waarbij er dus ook nog geen regelmaat in zat dus houd moed!

   

  #10146972 Quote

  Bedankt voor je reactie!

  Ja, het voelde idd als ongesteldheidskrampen. Gisteravond had ik heel licht bloedverlies. Dus we besloten vanochtend te testen, vanochtend had ik weer licht bloedverlies en we de test was negatief, dus helaas… we gaan weer een maandje overslaan… 😪


  mamasaurus
  Bijdrager
  #10147094 Quote

  Het kan zijn dat je te vroeg getest hebt en de test nu nog negatief is, licht bloedverlies kan ook voorkomen bij een innesteling. Je kunt het beste pas testen op de dag dat je ongesteld hoort te zijn. Zoals ik het uit jou verhaal begrijp zou dit nu nog niet zijn, maar volgende week pas? of lees ik het verkeerd?:) 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct