Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zomervakantie Met Baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10215576

  Wij zouden graag een midweekje wegwillen met een baby van dan 3 maanden. Gewoon in Nederland. 

  Hebben jullie tips 😊? Liefst naar zee. Andere ideeen zijn ook zeker welkom! 


  Mimi
  Bijdrager
  #10215579 Quote

  Ik heb niet zozeer tips, maar ik ben laatst voor het eerst met mijn 4 maanden oude baby naar het strand geweest omdat ik daar vlakbij woon. Een boel stress vanwege de zon, zand wat in zijn anti-UV tentje waait, een baby dragen terwijl ik op heet zand loop later besloten dat het strand leuk is voor volgend jaar 😉 maar alles hangt denk ik van het weer af en wat je precies wilt gaan doen. Ik denk wel dat je je kindje met het strand nog niet echt een plezier doet als ze nog zo jong zijn.


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10215586 Quote

  Er zijn verschillende hotels en vakantieparken ingericht op babys. In Renesse (zeeland) is er zelfs een complete babykamer bij de hotelkamer. 

  Hebben gekozen voor een huisje op een vakantiepark. Inclusief babybed, bad en stoel. Dat scheelt een hoop gesleep😊

  fijne vakantie alvast!


  Regenboogje-b
  Bijdrager
  #10215645 Quote

  Wij gingen lekker naar een huisje in de bossen toen onze dochter 3 maanden was. 

  Lekker tot rust komen, maar inderdaad genoeg schaduwplekken en het park had een zwembad erbij 😊

  #10215646 Quote

  Zou niet naar beekse bergen gaan vanwege de eikenprocessierups. 

   

  Maak me de hele tijd zorgen of hij daar last van krijgt. ( zoontje is 7 maanden). 

   

  Ook ik zou kijken naar een huisje met kinderspullen. 

   

  Nu te weinig ruimte. 

  #10215673 Quote

  Wij gaan naar een huisje van europarcs. Mooie huisjes en leuke parken. En ze hebben ook een park in Zeeland. Geboekt bij bungalows pecials.

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  MDNS
  Bijdrager
  #10215839 Quote

  Je zou als je het makkelijk wilt maken, bijvoorbeeld in zeeland naar Vlissingen of Westkapelle kunnen gaan. In vlissingen kun je je auto op of dichtbij de boulevard parkeren en bij Westkapelle kan je de auto gratis op de dijk zetten, stoeltje ernaast en je zit op het strand (of asfalt). En hoeft niet te sjouwen met spullen. Ideaal.


  SanneAB
  Bijdrager
  #10215885 Quote

  Net terug uit Frankrijk (net iets over de grens van België) waren we er toch even uit met onze zoon van ook 3maandjes. We zijn naar centerparks gegaan. Alles voor babys in het huisje en ook een verwarmd zwembad voor babys. 


  Wila
  Bijdrager
  #10215904 Quote

  Wij zijn net met onze dochter van 4 maanden naar Egmond aan zee geweest. Persoonlijk altijd fan van Egmond, het centrum zit aan het strand dus als je even iets anders wil dan zonnen of je moet last minute iets kopen is het erg handig. Wij sliepen in hotel Zuiderduin,  je kan daar een ledikant huren voor op de kamer wat erg fijn is. Verder is er een verwarmd zwembad met een nog warmer peuterbad en zijn ze baby’s gewend dus ik heb mij geen 1 moment ongemakkelijk gevoeld. De strandtenten zijn bijna allemaal goed te bereiken met de kinderwagen en de meeste hebben windschermen van glas. Al met al echt top dus. Enig minpuntje: je komt niet echt soepel bij de zee met de kinderwagen als je door het zand moet ploeteren en er is heel weinig schaduw uiteraard. 

   

  Grappig genoeg heeft onze dochter de zee nog steeds niet gezien; de middag was ik haar zonnehoedje vergeten en brandde de zon te fel, tijdens het diner savonds lag ze te slapen en de dag erna kwam de regen met bakken uit de hemel. Maar wij (mijn man en ik) hebben het leuk gehad en dat is ook belangrijk. Plus voor de allereerste keer wezen zwemmen (in het zwembad) dus dat is wel bijzonder. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct