Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zonnebank tijdens zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • Babe jans
  Bijdrager
  #10440391

  Hallo lieve mensen.

  ik wil deze week eigenlijk heel graag een zonnebankje pakken dit doe ik echt maar 1 keer in de zoveel tijd, mijn huid word hier rustiger door. Maar nu twijfel ik heel erg ivm mijn zwangerschap ik lees overal dat het alleen slecht is voor de huid, waar ik me ook bewust van ben. Ik smeer een goede factor. Maar zijn er meer moeders die af en toe een zonnebankje pakken tijdens de zwangerschap? Als het ook maar een beetje slecht zou zijn voor mijn kindje dan ga ik uiteraard niet..

  alvast bedankt!!

  #10440393 Quote

  Zoek aub eerst even op wat zwangerschaps masker inhoud. Ik liep een uurtje over een voorjaarsmarkt en zit onder de !permanente! pigmentvlekken in mijn gezicht. Al 2 keer laserbehandeling gehad maar baat helaas niet veel….stel je krijgt dat over je hele lijf 😨 slechte huid kan er nu eenmaal bij horen he. 9 mnd op, 9 mnd af…succes 🍀

  #10440397 Quote

  Mijn verloskundige vond het geen probleem. Ik deed het ook omdat mn huid rustiger werd.
  Ivm het zwangerschapsmasker zette ik wel de gezichtsbruiner op de laagste stand.


  Dpl
  Bijdrager
  #10440601 Quote

  Voor je baby kan het geen kwaad. Wel heb je zelf kans op ‘zwangerschapsmasker’, waarbij je vlekken op je huid krijgt. Deze vlekken kunnen blijvend zijn. Ik zou het dus niet aanraden om onder de zonnebank te gaan. 


  Kimmmmm
  Bijdrager
  #10440609 Quote

  Mijn verloskundige raadde het af (heb ook een onrustige huid en ga daarom normaal gesproken eens in de zo veel tijd onder de zonnebank). Ze raadde het inderdaad af ivm veranderend pigment.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct