Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zoon 2 Jaar klinkt altijd verkouden

 • Auteur
  Berichten

 • Mitho
  Bijdrager
  #10248035

  Hoihoi lieve ouders

   

  Dit topic is alleen om achter te halen of iemand er ervaring mee heeft.

  Mijn Zoon van 2 jaar en 3 maanden heeft sinds bijna zijn geboorte altijd het geluid als of er iets in zijn keel of ademweg fast zit. Slijm of zo. Toen hij een baby was had hij het altijd naar het drinken van moedermelk. Nu is het gewoon altijd er en als hij hoest gaat het ook alleen heel eventjes maar weg. 

   

  Ook komt erbij dat hij nog niet praten doet. Niks zegt hij. Hij probeert het wel maar lukt hem gewoon niet. 

  Ook slaapt hij al zijn heele leven slecht. Dat heet, hij is heel veel wakker in de nacht. Deze nacht had hij veel last van de slijm die fast zit.. of wat daar ook is..

  Ook kan ik zijn neus niet schoon maken alles wat ik in zijn neus wil doen alleen om het schoon te houden kan hij niet aan en gaat overgeven.. kan het alleen doen als hin slaapt

   

  Nou will ik nog even weten laten wat ik gedaan heb of doe:

   

  Zoon was al vaak bij de cb voor dit probleem maar hun dachten dat water de oplossing zou zijn. Niet dus.

  Was een keer bij de huisarts omdat ik het niet normal vondt hij zegt neus amandelen zolang geen last heeft zullen we niks aan doen.

  Oké mijn zoon gaat nu ook een tijdje naar de logopedie en mevrouw vondt het ook niet normal dus ben ik naar een ander huisarts voor second opinion  gegaan zij heeft niks gevonden alles zit er goed uit. 

  Dus ik op in gegaan dat ik graag verwijzing wil voor KNO in ziekenhuis die heb ik ook eindelijk bekomen (die zou ik ook van de cb bekommen maar nooit iets gekrijgen)

  Dus volgende week maandag hebben wij een afspraak bij de KNO en dan hoop ik echt meer te weten. 


  Mitho
  Bijdrager
  #10250888 Quote

  Hoi voor die die mee lezen

  We zijn gisteren dus bij de kno geweest. Ook zij zegt dat het de neus amandelen zijn en ze zag meteen dat mijn zoon niet goed eruit ziet zei ze. Zij wil dus de neus amandelen verwijderen laten en dan zal het beter met hem gaan en zal hij ook nachts beter kunnen slapen.

  Nu moeten wij 6 tot 7 weeken wachten op een afspraak om de neus amandelen uithalen te laten. Wij maken ons best ook wel zorgen of alles ook goed verlopen zal en of het ook echt helpt. Ik laat dan weer van mij horen als alles gebeurt is.

  Dus ouders als jullie kindje snurkt en niet goed slaapt nachts en jullie hebben geen verklaring waarom, dann misschien ook even naar de neus amandelen kijken laten.

   

  Groetjes 


  Mitho
  Bijdrager
  #10265940 Quote

  Hoi

  het is nu al bijna een maand geleden dat ze daan zijn neus amandelen eruit hebben gehaald.. helaas zien we nog geen verbetering. en ook is hij nu bijna elk week ziek. in 3 weeken heeft hij afspraak voor de nacontrolle, ben benieuwd wat eruit komt.

  hij is wel een stuk verder met taal, van niets zeggen begint hij al met brabbelen, dus dat vinden wij helemaal geweldig.

   

  mvg Mitho

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct