Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zoon 7 Mond Weigert Vaker Borst Tijdens Hittegolf

 • Auteur
  Berichten

 • Madsj
  Bijdrager
  #10346886

  Hallo, ik merk de afgelopen dagen dat mijn zoon juist mínder aan de borst drinkt. Vandaag bv maar 3 keer. Hij pakt de fles ook niet. Is dit herkenbaar? Ik dacht juist dat ze dan meer willen drinken… of is hij de borstvoeding zat? Hij komt snachts wel gretig 1 of 2 keer


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10346892 Quote

  Mijn dochter (bijna 6 maanden), lijkt ook minder te drinken. Ook ‘s nachts al een paar nachten wakker en huilen om voeding. Dus net als bij jou eigenlijk..

  #10346894 Quote

  Mijn dochter van 9 maanden ook hoor, ik blijf wel water aanbieden en in de ochtend thee! Ze krijgt nu overdag 3 keer borstvoeding en is met 10 min wel klaar, en ze haalt dit snachts dan wel in! Van mij mag die hitte wel wel over gaan dit is niks voor de kleintjes


  CharlyL
  Bijdrager
  #10346908 Quote

  Mijn zoon van 8 maanden weigert ook! Heel gek..


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10346930 Quote

  Heb ik ook vorig jaar gehad met m’n dochtertje van toen 9 maanden. Amper borst willen en ook verder niks willen drinken. Houd het aantal plasluiers in de gaten. Zolang hij nog een aantal plasluiers heeft is het goed. Vaker een fruithapje geven is ook goed voor het vochtgehalte. 


  TJF
  Bijdrager
  #10346960 Quote

  Heeft mijn dochter (5m) ook een beetje. Ik merkte dat ze beter dronk toen ik een nat badpak aanhad. Dus misschien een vochtige doek op je buik bij het voeden?

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct