Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zoontje 16 maand

This topic has been reported for inappropriate content

 • Auteur
  Berichten
 • #10335692

  Hoi allemaal! Onze zoon is 16 maanden en ging van 4/5 losse stapjes naar 10 losse stapjes 2 dagen terug liep hij de hele kamer rond enorm trots natuurlijk! Alleen kruipt hij nog steeds liever dan dat die loopt herkent iemand dit? En hoort day erbij als een kindje net kan lopen?


  Plopsa
  Bijdrager
  #10335708 Quote

  Ja hoor is heel normaal. Kruipen is wat hij kent en het snelst gaat voor hem. Je zult zien dat hij steeds vaker de benenwagen gaat pakken en opeens alleen nog maar loopt. Dat kan best een maand of misschien zelfs wel 2 duren


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10335720 Quote

  Mijn zoontje zette zijn eerste stapjes bij 15 maanden, maar dat waren niet een paar oefenen stapjes, maar meteen de kamer door, omdraaien en weer terug. De dag erna ook opstapjes. 

  Hij is inmiddels 5 en we weten dat hij erg perfectionistisch is en altijd eerst observeert voordat hij iets doet. Falen is er niet bij, want als hij niet zeker weet dat hij het kan, dan doet hij het ook nog niet. 

  Het komt dus zeker vaker voor. Wel moet ik erbij zeggen dat er een vermoeden bestaat dat mijn zoontje hoogbegaafd is.  Dat observerende, perfectionistische is een van de uitingen bij hem. 

  #10335727 Quote

  Oh wat grappig allemaal zeg! Maar ik kan het dus nu wel lopen noemen? Of is dat pas echt als hij niet meer kruipt?  Vind t soms allemaal een beetje ingewikkeld haha ik dacht jaaaa hij loopt het waren ook echy geen stapjes meer! En het volgende moment kruipt die weer zo apart, en buiten durft  hij ook nog niet te lopen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct