Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zoontje bijna 11 mnd wilt alleen maar alles glad gemalen eten

 • Auteur
  Berichten

 • Anna Sophie
  Bijdrager
  #10333213

  Ha allen,

  Mijn zoontje van bijna 11 mnd eet prima maar wil echt geen stukjes door zijn fruit n avondeten. Ik maal alles glad voor hem of ik geef hem 6mnd potje. Dan eet hij prima. Koekjes en boterhammen heeft hij dan weer geen problemen mee.. eigenwijs…. Na zn prakje een los stukje broccoli ofzo vindtie erg lekker en interessant maar echt een hele maaltijd ongemalen accpeteert hij (nog) niet. 

  Herkenbaar voor mensen hier?


  Marjooww
  Bijdrager
  #10333276 Quote

  Sommige texturen vindt mijn zoontje van 11mnd ook niet fijn, zoals boontjes. Die pureer ik dan helemaal en dan schep ik daar rijst doorheen, die textuur vindt hij niet vervelend. Het ligt er dus per voedingsmiddel aan hoe hij het wil eten.. ik zou dus vooral “grof” aanbieden wat wel gaat en pureren als het niet anders.gaat… zodra hij 18 is zal hij alles gewoon eten zoals het hoort denk ik altijd maar 😉


  clarinta
  Bijdrager
  #10334064 Quote

  mijn dochter van 11 maamdem ook heel lang met 6 maanden potje gezeten. nu net paar dagen dat ze 8 maanden potje wil eten. ik gebruik 8 maanden potje van AH, het is zachter dan olvarit. ik geef haar ook af en toe stukjes fruit en laat ik haar zelf eten, daar eet ze haar fruit wel. ze leert ook op dit manier stukjes eten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct