Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zorgen over werk

 • Auteur
  Berichten
 • #10168393

  Beste dames,

  Ik ben nu bijna 14 weken zwanger van ons tweede kindje. Ik wilde vragen of iemand slechte ervaringen heeft net als ik op de werkvloer. Mijn baas heeft 2 fillialen, ik werk al 10 jaar in hetzelfde filliaal en nu wil hij me overplaatsen wat ik echt helemaal niet wil en me ontzettend druk over maak. Vorige week ben ik 1 dag naar het andere filliaal geweest en hij liet me werkelijk waar karren uit de vriezer van wel meer dan 25 kilo uitzetten voor 2 dagen later. Dit is enorm zwaar. Ik heb hem na die dag gezegd dat ik en niet naar de andere winkel wil dat ik het niet leuk vond en ik het niet prettig vond dat hij me dat werk liet doen. Ik probeer met hem te praten maar hij is enorm bot. Wil dat ik er toch heen ga en is verder heel kortaf. Wat nu?! Hij terkt me gewoon ineens weg uit m’n ‘eigen veilige’ omgeving en houdt totaal nergens rekening mee. En met hem praten heeft dus ook geen zin krijg alleen maar kortaf antwoord. Ik ben er serieus bijna klaar mee, mijn respect voor hem is op. Iemand ervaringen of tips?! Groetjes!


  G-G
  Bijdrager
  #10168398 Quote

  Je hoeft er niet mee akkoord te gaan! Wat een stomme baas! Ziek melden en contact opnemen met de bedrijfsarts. Althans, zou ik doen. Dan kan de bedrijfarts met je werkgever de werkzaamheden bespreken die wel gepast zijn. Ik ben bang als je hier met je baas over gaat hebben, een 1 op 1 gesprek dat hij je toch niet zal aanhoren omdat je al aangeeft dat hij heel nors doet. Dit klinkt echt al een proberen weg te pesten. 

  #10168445 Quote

  Ik ben nu al een week ziek thuis, maar goed dat kan natuurlijk niet zo blijven. Het liefst zou ik helemaal nooit meer terug gaan. Ik ga aankomende week weer aan het werk en dan zie ik wel wat er gaat gebeuren.. Maar de dingen waarvan ik zelf denk dat ik die niet mag of kan doen (of dat het beter is van niet zo moet ik het eigenlijk zeggen) doe ik ook gewoon niet meer. Hij heeft schijt aan z’n personeel ik heb schijt aan hem. Mijn baby, ik en mijn gezin komt op de eerste plaats en ergens ver weg hij pas. Idd als ie er niet mee in stemt of dwars gaat liggen ga ik de ziektewet weer in en schakel ik zelf wel hulp in. Dankjewel voor je reactie. Groetjes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct