Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou Het 7

 • Auteur
  Berichten

 • Lauravandeven
  Bijdrager
  #10327977

  Hallo iedereen,

  mijn verloofde en ik hebben onlangs onze eerste poging gedaan om zwanger te worden. Dit met spuitjes en potjes. Mijn NOD is 12 juni, maar ik heb uiteraard al een aantal (schijn)zwangerschapsverschijnselen. Dit begon eigenlijk al de 30ste met misselijk zijn, bepaalde geuren niet meer lekker vinden, moeheid, dit zijn natuurlijk de meest bekende, waardoor ik ze niet 100% geloof. Maar ik heb nu nog steeds last van een ijzeren smaak in mijn mond, een symptoon dat ik niet kende, en droge ogen, ook iets wat ik niet kende. Nu heb ik gisteren lichte menstruatie achtige klachten gehad en ook omdat het waarschijnlijk mijn innestelingdag was en daarna een andere kleur afscheiding te zien was in mn onderbroek. Kan het echt al zo zijn dat ik zwanger ben? Of ben ik er te veel mee bezig? 


  PippaLotta
  Bijdrager
  #10327980 Quote

  De zwangerschapskwaaltjes ontstaan door de opbouw van HCG in je lijf. HCG maakt  lijf aan na een geslaagde innesteling. Het lijkt me dus sterk dat alle klachten die je omschrijft bij een eventuele zwangerschap horen omdat je ook denkt dat gisteren de innesteling was. Weet je zeker wanneer je eisprong was? Heb je bijv. ovulatietesten gedaan? 


  Lauravandeven
  Bijdrager
  #10327983 Quote

  we hebben ov testen gedaan 28 mei hadden we de piek. Ook houden we mijn temperatuur bij en die werd lager op de 29ste. We hebben sperma op de 26, 28 en 30 ingebracht.

  #10328008 Quote

  Voor nod is alles nog mogelijk en kan je helaas niet meer doen dan wachten. Succes!


  Onzeker dametje
  Bijdrager
  #10328021 Quote

  Je verloofde is ook al volop vragen aan het stellen toch? 

  het antwoord op de vraag zou het weet je rond 12 juni, we beschikken niet over een glazen bol 


  Astrid-lynn
  Bijdrager
  #10328140 Quote

  Spuitjes en potjes?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Dootje
  Bijdrager
  #10328149 Quote

  Hoe bedoel je spuitjes en potjes? 

  Succes!


  Lauravandeven
  Bijdrager
  #10328181 Quote

  Wij doen aan zelf inseminatie, dat is met spuitjes en potjes

  #10328354 Quote

  De maanden waarin wij het probeerden voelde ik elke maand wel iets, was er eigenlijk extreem veel mee bezig (is ook logisch!). Maar die keren werd ik toch gewoon ongesteld.

  De keer dat het raak was had ik nergens last van, alleen niet ongesteld worden. Maar als ik achteraf terugkijk had ik toen al heel snel sterk het gevoel dat ik zwanger was. 

  Alles wat ik altijd dacht te voelen de maanden ervoor, en de onzekerheid die ik die maanden voelde of het wel/niet gelukt zou zijn, was bij mij nooit een teken dat het raak was. Pas achteraf kan ik zeggen dat ik me “echt heel anders” voelde toen het wél raak was.

  Maar ieder persoon is anders en ik weet hoe spannend deze tijden zijn.. Ik duim voor je dat het raak is! Met een vroege test kun je geloof ik al wel 6(?) dagen voor je ongesteld moet worden testen, dus dat is als je van 12 juni uit gaat al bijna!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct