Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou het dan?

 • Auteur
  Berichten

 • MonaLies
  Bijdrager
  #10416180

  Hi dames,

  Twee maanden geleden ben ik gestopt met de pil. Inmiddels aan ronde 2 van zwanger worden bezig. Ik heb een regelmatige cyclus en heb mijn eisprong tot twee keer toe gevoeld. De eerste keer wat heftiger dan de tweede keer. Over 2 dagen zou ik weer ongesteld moet worden, echter, ik heb sinds een paar dagen soms met vlagen een apart gevoel in mijn buik, kleine, zeer korte steekjes, soms wat “bandenpijn” lijkt wel.. bv. als ik hard moet hoesten of nies en sinds vanmiddag wat menstruatie-achtige kramp met vlagen. Heb verder geen andere symptomen.. dwz. geen gespannen borsten, misselijkheid of meer uitscheiding.

  Wie van jullie herkent bovenstaande en was toch in verwachting?

  Kan haast niet wachten tot a.s. woensdag! 

   


  Mickie
  Bijdrager
  #10416184 Quote

  Spannend he. Die dagen duren erg lang (vind ik dan haha). 
  Wat ik zoal gelezen heb, hoef je niet continu (alle) klachten te hebben.. 

  Die steekjes herken ik wel. Het is niet pijnlijk, meer wat trekkerig rondom mn liezen? En ook iets ongikrampen.. ik verwachtte mn menstruatie gister of vandaag, maar nog niks.. gisteren early test van kv gedaan, maar die was negatief. 
  Duim voor ons 🤞🏻


  MonaLies
  Bijdrager
  #10416186 Quote

  Spannend he. Die dagen duren erg lang (vind ik dan haha). Wat ik zoal gelezen heb, hoef je niet continu (alle) klachten te hebben.. Die steekjes herken ik wel. Het is niet pijnlijk, meer wat trekkerig rondom mn liezen? En ook iets ongikrampen.. ik verwachtte mn menstruatie gister of vandaag, maar nog niks.. gisteren early test van kv gedaan, maar die was negatief. Duim voor ons 🤞🏻

  Wauw, spannend! De pijntjes rondom en in de lies herken ik ook.. daarnaast heb ik sinds een dag of twee soms wat belletjes in mijn darmen…. maar dat kan waarschijnlijk sowieso weleens!

  Hou ons op de hoogte! 😌😇


  Mickie
  Bijdrager
  #10416198 Quote

  Haha, doe ik! Doe jij dat dan ook? 
  Durf het eigenlijk niet meer echt te hopen, omdat de test negatief was… 
  Had al wel sinds na de eisprong het gevoel ofzo dat het wel eens raak zou zijn, maarja.. mn lichaam houdt me vast voor de gek.


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10416225 Quote

  Ik heb de eerste +- 7 week alleen maar behoorlijk heftige ‘ongi’ buikkrampen gehad, echt niet normaal ik kon er soms niet van staan of lopen. Totaal niet misselijk niks met mijn borsten helemaal niks. Ik ben nu 18+5 zwanger! Ik duim voor jullie dames!


  Mickie
  Bijdrager
  #10416238 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! 
  Apart kan een lichaam doen.. 
  Klinkt raar, maar soms denk ik dat t meer mijn “baarmoeder” is. Het is geen buikpijn.. haha. Klinkt vreemd he. 
  Mijn tepels waren heel gevoelig, maar dat is nu zo goed als weg.. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MonaLies
  Bijdrager
  #10416252 Quote

  Ik heb de eerste +- 7 week alleen maar behoorlijk heftige ‘ongi’ buikkrampen gehad, echt niet normaal ik kon er soms niet van staan of lopen. Totaal niet misselijk niks met mijn borsten helemaal niks. Ik ben nu 18+5 zwanger! Ik duim voor jullie dames!

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! 😀


  Mickie
  Bijdrager
  #10416506 Quote

  @Monalies, 

  Hoe is het met jou? 
  Hier nog niet ongesteld, nog wel dat trekkerige gevoel rondom mn liezen. Gisteravond wat krampen, maar anders dan anders en niks doorgebroken. 
  Nu minimaal 1 dag overtijd. 


  MonaLies
  Bijdrager
  #10416540 Quote

  @Monalies, Hoe is het met jou? Hier nog niet ongesteld, nog wel dat trekkerige gevoel rondom mn liezen. Gisteravond wat krampen, maar anders dan anders en niks doorgebroken. Nu minimaal 1 dag overtijd.

  Hi Myrr,

  Sinds vanmiddag wat gerommel in mijn darmen. Vanaf vanochtend ook weer met vlagen ongi.krampen, die baren me wel wat zorgen, maar hoeft natuurlijk niet perse te betekenen dat ik ook echt ongesteld word. Morgen zou ik het volgens berekening moeten worden…. vind het zenuwslopend. Wat spannend voor jou zeg, wanneer ga je testen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct