Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou Het Gelukt Zijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10309215

  Na een aantal maanden proberen zonder resultaat 3 maanden terug toch maar begonnen met ovulatie testen. Ik begon namelijk het vermoeden te krijgen dat ik een late eisprong heb en een korte lutele fase. Dit omdat ik vrijwel zeker wist dat ik mijn eisprong voelde (meestal rond dag 21/22 en ik heb wel een regelmatige cyclus van 28 dagen). Dit werd door de ovulatie testen bevestigd. Eisprong kwam pas op dag 21 van een 28 daagse cyclus. Ik had overal al gelezen dat het dan wat lastiger zou gaan zijn om zwanger te worden. Na wat gelezen te hebben op de verschillende forums deze ronde begonnen met teunisbloemolie slikken tot aan de eisprong en tarwekiemolie vanaf de eisprong met het idee van het kan geen kwaad en helpt het zou dat heel mooi zijn. Tot mijn verbazig kwam mijn eisprong nu al op dag 17!! Daarna meteen gestart met de tarwekiemolie. Normaal had gister mijn NOD geweest. Echter begon ik zaterdag al wat oud bloed te verliezen. Zo begint mijn normale menstruatie ook altijd dus dacht hij is eerder zal wel door die vroegere eisprong komen.  Jammer weer niet gelukt.  Echter stopte dit gister middag opeens. Vanochtend toch maar een testje gedaan. De early predictor test van de action. En na 3 minuten verscheen daar een heeel licht streepje. Zou het dan nu toch gelukt zijn? Ik durf nog niet te vroeg te juichen want heb nu met afvegen toch weer oudbloed. Wat denken jullie? Donderdag nogmaals proberen want dan zit ik op 14 dagen na mijn eisprong wat met een normale cyclus ook zo zou zijn toch? Ik durf het mijn vriend nog niet te vertellen omdat ik bang ben dat het uiteindelijk weer niet is gelukt. 

  #10309229 Quote

  Als er binnen de tijd een streepje staat zou ik zeggen: gefeliciteeeerd!! een streepje is een streepje 😁

   

  ps ik had in het begib van mijn zwangerschap ook licht bloedverlies, zolang het licht is en oud bloed is er niks aan de hand

  #10309234 Quote

  Dankje! Het steepje verscheen inderdaad binnen de afleestijd. En is nu doordat hij is ingedroogd redelijk zichtbaar.  Heb de vorige ronde ook getest omdat ik 1 dag overtijd was en die bleef omo wit… ik heb nog een aantal vroege testen liggen. Ga er morgen ochtend nog maar eens 1 proberen. 

  #10309255 Quote

  Oud bloed kan je hebben tijdens je zwangerschap dus het zou kunnen dat je zwanger bent. 

  Met ochtend urine nogmaals proberen, dat is het betrouwbaarste in het begin

  #10309302 Quote

  De test die ik vanochtend heb gedaan is ook met ochtendurine geweest. En dat zal ik morgen ook weer gaan doen.

   

  #10309349 Quote

  Een streep is een streep dus ik zou zeggen gefeliciteerd!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10309524 Quote

  Een streep is een streep dus ik zou zeggen gefeliciteerd!

  Bedankt! Vanochtend weer getest. Nu is de streep al een stuk duidelijker. Nog steeds licht en geen knaltest maar die volgt over een paar dagen hopelijk. 🙂

  #10309610 Quote

  Gefeliciteerd!


  Anonieme P
  Bijdrager
  #10309669 Quote

  Hoi! 

  Gefeliciteerd! 

  Ik ben nog in twijfel. Een positieve test gisteren gehad (lichte maar duidelijke streep). Vanmorgen met clearblue maar er stond ‘niet zwanger’… Kan het kloppen dat deze test minder gevoelig is in het begin? NOD heb ik al gehad.

  Liefs!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct