Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou het? Of verbeeld ik het me weer?

 • Auteur
  Berichten
 • #10172080

  Vorige maand waren wist ik zeker dat het niet wat kon zijn, niet in de juiste periode geklust. 

  Maar deze maand….wel rond de tijd geklust…en nu zere borsten en tepels, steekjes in de buik en een vol gevoel. Hoofdpijn. Ik wil mezelf niet gek maken, moet donderdag ongi worden…..wat zullen dit lange dagen worden…..


  Smurfjes
  Bijdrager
  #10172084 Quote

  Zooo herkenbaar in heb dit nu al een maand of 4 zelfs misselijk erbij maar elke maand weer die teleurstelling. Hopen voor ons dat het deze maand raak is!

  #10172086 Quote

  Zo vervelend, 

  December dacht ik ook echt dat het raak was. Kon het voelen aan alles. Toch gewoon ongesteld geworden. Was toen zo intens verdrietig. Niet alleen omdat het weer niet raak was maar vooral omdat mijn lichaam me blijkbaar zo voor de gek kan houden…..


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10172089 Quote

  Zó herkenbaar! En wat duurt het dan nog lang hè…

  Mijn lijf heeft me ook al heel vaak in de maling genomen. Maar intussen ook 2 vmk’s gehad. 

  Maar ik hoop voor jou natuurlijk dat je dit keer gewoon raak zit en inderdaad met recht iets anders voelt! 🙂 


  Bbtje-
  Bijdrager
  #10172112 Quote

  Afgelopen maanden heb ik ook veel kwaaltjes gevoeld. Misselijkheid, sterk ruiken, zere borsten, volgens google 99% zwanger. Deze maand is anders, late eisprong en direct de dag er na grove steken onderin mn buik. Die steken heb ik nu nog, en dat is eigenlijk het enige waar ik echt last van heb.

  Merk wel dat mn tepels wat gevoelig zijn en dat ik net na het douchen erg duizelig was. Maar dit wil ik weg denken. 

  Mn temperatuur van 36,4 als basis opgelopen tot 36,9 en gister zelfs 37,0 (na een slechte, korte nacht).  Ben bang/benieuwd wat mn temp morgen en overmorgen is. Vorige cyclus begon ik bij 10dpo te zakken. Vandaag 9dpo.   


  Smurfjes
  Bijdrager
  #10172154 Quote

  Ik hou een app bij en de afgelopen maanden schreef ik daar alles in wat ik voelde, deze maand niet gedaan en er minder mee bezig geweest, het heeft toch geen nut. Maar as woensdag mn nod en heb nu alweer kei erge buik en rugpijn dus voel me nu alweer verdrietig.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Kimaa
  Bijdrager
  #10172266 Quote

  Ik zou ook donderdag (of liever gezegd: hopelijk NIET) ongie moeten worden.. maar heb dezelfde klachten als jij hebt. Hoofdpijn, zere borsten, dikkig gevoel in Mn buik, af en toen denk ik steekjes te voelen maar ik weet niet of dit echt zo is.. nog eventjes en dan zullen we het weten.. wachten duurt alleen zo lang! Heb je verder nog symptomen bij gekregen? Ik vanacht en vandaag meer plassen.. 

  #10172467 Quote

  Vanmorgen was ik een partij misselijk. Eigenlijk tot het middaguur. 

  Vaak plassen vind ik een lastige, ik plas denk ik standaard al meer dan gemiddeld 😊

  Heb wel het gevoel dat ik meer afscheiding heb, (het voelt een beetje alsof je opgewonden bent daar beneden) maar ook dat kan ik me natuurlijk inbeelden…

  Pff vind het echt niks….zo “bang” dat het weer misse boel is en ik me nu voor niks weer zo gelukkig voel. 

   


  Kimaa
  Bijdrager
  #10172555 Quote

  En ga je wachten met testen tot donderdag? Dat vind ik altijd een lastige.. normaliter laat ik het gebeuren en wordt ik net zoals altijd ongie maar nu heb ik meer de neiging om een test te doen.. spannend ! Vandaag duizelig geweest en tegen het misselijke aan.. hele erge hoofdpijn.. niet prettig 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct