Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou het????

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker489259
  Bijdrager
  #5693365

  Hoi Dames,

  Ik ben nieuw hier. Ik ben Suus en sinds 2 maanden bezig voor ons 2e kindje. Ik slik al ruim 3 jaar de pil niet meer. heb na de geboorte van mijn zoon wel een jaartje de koperspiraal gehad maar dat vond ik niks. ( erg last van me darmen. )

  mijn cyclus is 28 dagen en via een app hou ik bij wanneer mijn eisprong is. die was dus vorige week maandag en die ochtend ook geklust 🙂

  Nu heb ik sinds afgelopen donderdag erg gevoelige / pijnlijke borsten. ik krijg altijd gevoelige borsten rond mijn menstruatie maar nooit zo erg en zo vroeg ( moet pas over een week ongesteld worden )

  witte afscheiding en vaak ontlasting ( 2 a 3x per dag ) wel normaal geen dunne ofzo ( lekker verhaal )

  ook zeurderig gevoel in mijn buik. kramperig soms ook richting me rug.

  Zou dit de voortekenen zijn? weet van me eerste zwangerschap dat ik het alleen aan me borsten voelde. en sommige zeggen ook dat je lichaam je voor de gek kan houden maar zoiets voel je of voel je niet?

  ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn

  #5693386 Quote

  Hai Suus,

  Ik wil je geen valse hoop geven, want bij iedereen is het anders. Je weet het nooit en inderdaad je lichaam kan je ook flink voor de gek houden.

  Alle symptomen die jij nu opnoemt had ik ook toen ik zwanger was. Zere borsten en vooral een blegh gevoel.. Alsof ik niet lekker in mijn vel zat (waren denk ik de hormonen ofzo haha) en inderdaad ineens 2 tot 3 keer per dag ontlasting terwijl ervoor maar 1 x per dag.

  Ik hoop goed nieuws voor je. Ben benieuwd 😀


  gebruiker489259
  Bijdrager
  #5693388 Quote

  Hoi

  Bedankt voor je berichtje! Ja tis echt wel weer even spannend!weet bij mijn eerste merkte ik niks behalve dan die pijnlijke borsten. Ik weet nog dat ik zaterdag op zondag nacht ineens wakker werd met de gedachte: ik ben zwanger! Ik testte toen die zondag ochtend en ja hoor! En dat was 4 dagen voor mijn menstruatie.

  Nu zit ik 7 dagen voor mijn menstruatie dus ik moet geduld hebben.

  Nu ook. Kom thuis uit werk heb net gegeten en gedoucht en lig voor pampus op de bank… pijnlijke moeie ogen en zo’n opgezette buik.

  Oh ik hoop dat ik strax positief kan testen!


  kimmie24
  Bijdrager
  #5693773 Quote

  Hallo

  Ik ben ook nieuw hier en was benieuwd of je al overtijd bent? Ik zit hier ook te wachten

   

   


  Hope42nd
  Bijdrager
  #5693778 Quote

  Goedemorgen,

  Ik ben ook nieuw op het forum. We hebben een zoontje van 2 jaar en willen graag een tweede kindje. Als het goed is is mijn NOD 19 of 20 juli, dus ik zit ook op het wachtbankje. Zo moeilijk! Had ik rondom mijn eisprong en daarna allerlei “symptomen”, is het nu 2 dagen erg stil. Ben emo en erg moe, lijkt alsof mijn pms (nu) al komt.

  Is er inmiddels een positieve test? Ben erg benieuwd. Ik lees even mee.

  Groetjes


  Margot
  Bijdrager
  #5694053 Quote

  Hoi Hoi,

  Ik ben sinds Dinsdag 12 Juli gestopt met het slikken van de pil.
  Mijn vriend en ik hebben besloten dat we graag een kindje zouden willen.
  Ik ben nu 27 jaar en slik al vanaf mijn 17e anticonceptie.. Ik lees allemaal berichten waarbij mensen zeggen dat het heel lang kan duren voor je cyclus weer normaal wordt iemand hier ervaring mee?

  Net als vele vind ik het allemaal best spannend! en zou het fijn vinden om ervaringen met jullie te delen.

  Liefs,

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  DeesjeP
  Bijdrager
  #5694058 Quote

  Hoi, dat is per vrouw verschillend. Ik ben in december gestopt en werd na 3 maanden pas voor het eerst ongesteld. Kheb 2,5 week geleden pas een echte fatsoenlijke ongesteldheid gehad van 5 dagen, behoorlijke buikkramp en bloedverlies. Daarvoor was het 3 dagen en voornamelijk bruin slijm met beetje bloed. En onregelmatig. Wil je niet afschrikken maar dit kan dus ook. Hoop voor jou van niet! Succes!


  Hope42nd
  Bijdrager
  #5694249 Quote

  Goedemorgen, i guess we’re so lucky.. Gisteren 4 dagen voor NOD een positieve zwangerschapstest in de 1e ronde! En zonet weer getest en nog steeds positief! Ik geloof het pas echt als ik deze week niet ongesteld word, maar ik ben al voorzichtig aan het genieten.

  Ik wens alle dames dat ze snel zwanger mogen worden en blijven!

  Fijne zondag iedereen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct