Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zou ik zwanger kunnen zijn

 • Auteur
  Berichten

 • Rensiemens
  Bijdrager
  #5695392

  Hoi hoi

  Sinds een paar dagen ben ik ontzettend moeilijk, ik kan de hele dag door slapen. Ook ben ik zo nu en dan misselijk, heb ik hoofdpijn en van de week had ik lichte krampjes in me onderbuik. En ik heb ook last van obstipatie.

  Helaas is het nog te vroeg om te testen. Zaterdag zou ik mijn menstruatie moeten krijgen. Dus vanaf die dag kan ik pas testen.

  Maar zijn dit tekenen dat ik zwanger zou kunnen zijn?

  Ik ben al 2 keer eerder zwanger geweest helaas allebij uitgelopen op een miskraam, maar toen had ik deze kwalen niet.

   

  Groetjes

   

   


  annemarie35
  Bijdrager
  #5695466 Quote

  We kunnen elkaar de hand schudden! Ik mag pas volgende week dinsdag op zijn vroegst testen en ook ik heb allerlei symptomen…

  Maar jij kunt vandaag al testen hoor en anders iig donderdag al…

  Succes!!!


  Rensiemens
  Bijdrager
  #5695492 Quote

  Hoi annemarie34,

  Is het nu nog niet te vroeg dan om te testen?

  Groetjes chantal

   

  P.s jij ook succes 

  #5695526 Quote

  Ik heb ook een vraag! Ben 21 juni gestopt met pil 26 tot 30 juni onttrekking bloeding 13 juli klein beetje bruine afscheiding niet eens 1 tampon en toen week later getest was negatief 1 augustus weer beetje bruine afscheiding 1 dag.. En nu heb ik zo’n krampen in mijn onderbuik en me onder rug en gevoelige tepels zou deze keer raak kunnen zijn? Of is het ontpillen maak me zorgen dat ik niet ongesteld word en geen kinderen kan krijgen of het heel erg lang duurt


  Dani2809
  Bijdrager
  #5695874 Quote

  Hallo,

  Even een vraagje, mits er nog iemand actief is..

  Mij ben sinds Mei jl gestopt met de pil, ben altijd netjes optijd. Ook bij m’n vorige zwangerschap. Altijd een cyclus van 28 dagen.

  Ik zou afgelopen vrijdag ongesteld moeten zijn geworden. Die dag getest, negatief. Vanmorgen getest met een clearbleu ook negatief.

  Bij m’n vorige zwangerschap was ok meteen de eerste maand al zwanger na t stoppen van de pil. Ook op de nod meteen positief getest.. Dus dit vind ok persoonlijk vreemd

  Heb na mijn idee ook zwangerschaps symptomen maar is het echt of verbeeld ik het?

  Morgen opnieuw testen of bellen voor een bloed test?

   

   


  anoniempje123
  Bijdrager
  #5696233 Quote

  Hallo,

  Ik zit met een vraag ik heb zondag ( 7aug) gemeenschap gehad met mijn vriend en zonder bescherming, de pil die neem ik niet. Mijn cylcus is onregelmatig en ik heb al een goede 5maand mijn regels niet meer gehad.

  Gisterenmiddag voelde ik iets lopen en ik dacht dat ik mijn regels ging krijgen maar dit was gewoon oud bruin bloed, als ik mijn regels krijg dan heb ik enorm pijnlijke krampen en kan ik ook amper bewegen van de pijn dit heb ik deze keer niet ik heb voor mijn regels ook nooit bruine afscheiding, altijd meteen rood bloed.

  Nu heb ik geen bruine afscheiding meer, en ik ben heel erg moe val verschillende keren in slaap overdag en snachts slaap ik ook goed door, bij het avondeten was ik een beetje misselijk. Ik ben het niet zeker omdat we nog maar 3dagen verder zijn en ik denk dat je dan niet echt symptomen al kunt krijgen. Ik hoop dan ook zwanger te zijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct