Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zucht.. weer ongesteld

 • Auteur
  Berichten

 • Jerney
  Bijdrager
  #10168225

  hoi allemaal,

  Sorry maar ik moet het even kwijt. helaas.. na ronde 11 net weer ongesteld geworden.

  Ik vind het steeds vervelender worden. Vorige week bij de fertilitietsarts geweest en eigenlijk allebei gezond verklaard. Zijn sperma is getest en mijn eisprong is regelmatig. We doen het om de dag en houden dit ongeveer 1,5 week aan. Ovulatietesten ook geprobeerd maar toen vonden we het allemaal wel heel zakelijk worden. De wens is steeds groter geworden voor een kleintje maar het beslist zeker niet ons hele bestaan. Verder beide geen stress.. wat kan het dan toch zijn :(

  iemand tips?

  #10168233 Quote

  “Ze” zeggen (ook tegen mij) dat je er dan te veel mee bezig ben. Maar ja als je iets 1000000% wil kan je het niet zo los laten.

  Ik hoop voor je dat het snel goed is.


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10168241 Quote

  Oh ik kan me goed voorstellen dat dat een enorme domper is. Zo vreselijk dat je niet weet wanneer en of het gaat lukken. Kreeg je maar op een presenteerblaadje dat het binnenkort raak is he.. Ovulatietesten zijn inderdaad vreselijk, maar hebben bij ons wel geholpen. Hoop dat het binnenkort zover mag zijn!


  AnSanS
  Bijdrager
  #10168249 Quote

  Probeer het inderdaad wat meer los te laten, dit is ontzettend moeilijk dat weet ik. Bij ons heeft het ook langer dan een jaar geduurd voordat we zwanger waren. Zelf was ik er ook heel erg mee bezig, behalve in de maand van onze verhuizing en toen bleek het ineens raak te zijn! Hopelijk voor jullie ook snel een mooi wondertje.


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10168275 Quote

  Hoi, 

  Ja loslaten is moeilijk als je iets heel graag wilt. Hier ook bij fertiliteit geweest. Alles zag er goed uit. Topsperma, voldoende eitjes, hormonen in balans. Maar elke maand weer teleurstelling. Had moed na 21 pogingen beetje opgegeven. En toen werd ik niet ongesteld. Nu 18+3 zwanger. 

  Het enige wat ik kan zeggen is laat je niet gek maken en geef de moed niet op. Hoop dat t snel raak mag zijn. 

  Grtjs nvn 


  Jerney
  Bijdrager
  #10168295 Quote

  Wauw! Bedankt voor alle reacties! Het helpt me echt om jullie ervaringen te lezen.

  De balans tussen niet teveel ermee bezig te zijn en wel qua ovulatie alles in de gaten houden met testen vind ik zo lastig.

  Goed om te lezen dat niet “iedereen” zo zwanger is. Langer dan een jaar en na 21 pogingen, wauw! Gefeliciteerd!!

  Ik ga weer een paar dagen flink balen in de periode en daarna weer vol goede moed vooruit, thanks allemaal! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Tess J
  Bijdrager
  #10168301 Quote

  Het kan na zo’n tijd heel frustrerend worden. Dat is helemaal niet gek. Er niet mee bezig zijn is onmogelijk. Ik werd op een begeven moment gek van die opmerking! Wij hebben ook lang moeten wachten (ongeveer 2 jaar). Ik zou je graag acupunctuur willen aanraden. Voorheen heb ik er nooit in gelooft maar gek genoeg heeft het me veel rust gegeven en ben ik de eerste maand gelijk aangeteld en inmiddels 34 weken zwanger. Ik ben ervan overtuigd dat acupunctuur zeker heeft meegespeeld omdat mijn eisprong die maand bijna 2 weken later was en ik altijd een regelmatige cyclus heb gehad. Het heeft voor mijn gevoel dus echt wat gedaan. Wel zou ik kijken naar een acupuncturist gespecialiseerd in fertiliteit.. ik geloof dat er ook veel kwakzalvers zijn 😒

  #10168438 Quote

  Snap ik Tess J dat je gek werd van die vraag. Doe ik zelf ook hoor! Maar een ander adviezeren er niet te veel aan te denken, is makkelijker dan dat het tegen mij word gezegd.


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10168449 Quote

  Ja hier ook! Wij zijn inmiddels 1.5 jaar verder en dat wachten duurt eindeloos. Wachten op de eisprong, wachten op je nod..

  Geen tips behalve dan die voor de hand liggen.. Het is ook wel een wonder wat er allemaal goed moet gaan wil het lukken. 

  Fijn dat er hier meer zijn die niet bij de eerste poging, of sterker nog: door de pil heen, zwanger zijn geraakt. Maakt je toch minder alleen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct