Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10498167

  Ik ben 5 week wss de test was licht posetief heb de echo dokter al gebeld ben 18 jaar en heb onveilig seks gehad ik hoor allemaal verschillende verhalen
  Mijn symptomen zijn.
  Droge mond
  Meer kwijl
  Vagina natter
  Steken onder in me buik bij zij kanten
  Tepel donkerder
  Soms doen me borsten niet pijn soms wel
  Willen eten
  Bruine afscheiding gehad nu niet meer
  Wie heeft nog meer last van dit


  Juliatje
  Bijdrager
  #10498182 Quote

  Heb je vrij recent nog een test gedaan? Om het zeker te weten? Een lichte test kan namelijk ook weer afzwakken. Ik lees dat je de verloskundige al hebt gebeld? Wat heeft ze gezegd?


  Lewis
  Bijdrager
  #10498185 Quote

  Klinkt allemaal als normale zwangerschapssymptomen. Maar symptomen komen en gaan. Sommige heb je niet of soms, en andere veel. Het zegt weinig over het succes van de zwangerschap hoor. Mensen met een miskraam kunnen veel symptomen hebben en mensen met een succesvolle zwangerschap kunnen weinig tot geen symptomen hebben. Vaak begint de misselijkheid, als je daar last van krijgt, pas later, rond 6/7 weken. Dus maak je niet ongerust over symptomen. Het enige dat belangrijk is, is of de echo straks goed is. 

  Even vanwege je leeftijd, is de zwangerschap gewenst? Ik wil niet kwetsen, maar het werd me niet duidelijk uit je verhaal. 

  Ben je er nerveus onder, de symptomen? Misschien helpt het om met andere moeders te praten, bijvoorbeeld je eigen moeder. De verloskundige kun je ook altijd vragen aan stellen. (Ook als je de baby evt. niet wilt houden)

  #10499430 Quote

  1 ik heb geen moeder 2 jatuurlijk wil ik kindje en 3 ja ik heb savonds last van me buik overdag niet

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct