Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger???

 • Auteur
  Berichten

 • Smeetje
  Bijdrager
  #10503386

  Hoi, ik heb laatst een vroege miskraam gehad (ook hierover een vraag gesteld hier), maar nu heb ik een positieve zwangerschapstest en ik durf hem niet echt te geloven! Wat denken jullie?

  5 oktober een vroege miskraam gehad. Ik had 2 dagen daarvoor een heeeel licht streepje, zag het alleen als ik hem tegen het licht hield. Dat vond ik spannend, dus 2 dagen later weer getest. Toen was ie duidelijk negatief en begon de bloeding. Daarvoor bloedde ik al ruim een week elke dag een druppel.

  De bloeding duurde iets van een week en daarna ben ik gaan wachten tot ik weer ongesteld werd om te zien of mijn cyclus weer gewoon zou terugkeren. We hebben wel een paar keer seks gehad, maar niet heel doelbewust want had geen idee of ik alweer ovuleerde.

  Nu zit ik al op dag 40 (miskraam dag 1), dus zei mijn man: kan het niet zijn dat je weer zwanger bent? Dus toch maar een test gedaan vanochtend en die is echt knalpositief!! Ergens denk ik: het zal wel zo zijn, want tijdens miskraam was ie negatief (kruidvat early, nu heb ik action gebruikt) en nu echt heel dik streepje! Maar lees ook weleens dat je nog positief kunt testen na een miskraam. Maar niet als je al negatief was, toch?? Hoe weet ik het nu zeker???


  Lola K
  Bijdrager
  #10503391 Quote

  Het zou idd kunnen dat je weer zwanger bent. Met hoeveel weken heb je een miskraam gehad?


  Han
  Bijdrager
  #10503393 Quote

  Dit klinkt alsof je waarschijnlijk zwanger bent… je hcg stijgt niet na een miskraam, maar daalt. Deze knaltest maakt dat ik je durf te feliciteren!!


  BibiWa
  Bijdrager
  #10503394 Quote

  Als je van een heel licht streepje Gaat naar een test die heel dik positief is lijkt het me sterk dat het nog te maken heeft met je miskraam. Als je een test gebruikt met weken indicator kan je ook zien of hij oploopt.


  Smeetje
  Bijdrager
  #10503508 Quote

  Dank jullie wel! Ik denk inmiddels toch ook wel dat het zo is 😉 Vind het nog spannend om blij te zijn, maar ga de vk maandag maar even bellen en dan hopelijk gauw weten hoe ver ik ben en of alles goed is.


  Smeetje
  Bijdrager
  #10503509 Quote

  Het zou idd kunnen dat je weer zwanger bent. Met hoeveel weken heb je een miskraam gehad?

  Met 4 weken en een dag, was erg vroeg.

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

  Le-na
  Bijdrager
  #10503620 Quote

  Voorzichtig aan gefeliciteerd dan!! Klinkt exact als mijn verhaal van eerder dit jaar. Nu 35 weken zwanger😍
  Succes maandag!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct