Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 124

 • Auteur
  Berichten
 • #10570984

  Dames,

  Ff vraagje: ben op dit moment 39.1 zwanger. En kan dus niet wachten om te bevallen. Nu ben ik verkouden en las op internet en op dit forum dat je lichaam pas zover gaat zijn als je weer beter bent. Heb nog 2 kids rondlopen dus uitrusten zit er ook niet in. Kleine is zover ingedaald dat ik snachts ook iedere 3 uur naar de wc moet. Ik gebruik wel neusspray om beetje te kunnen ademhalen maar dat gebruik ik nu stuk minder als ik normaal zou doen. Ben bang dat ik nog wel 2 weken verkouden blijf en ben het zwanger zijn zo zat.

  Zo ff uitgeklaagd nu. Weet iemand of je wel gaat bevallen als je verkouden bent of pas echt weer als je helemaal fit bent?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10570987 Quote

  Ik was te beroerd voor woorden toen mijn bevalling begon. Als het tijd is voor de bevalling zal een verkoudheid dat echt niet in de weg staan. De baby komt wanneer die komt, je bent ‘pas’ 39+1 dus houdt de optie open dat je met 42 weken wordt ingeleid ook gewoon nog open, om teleurstelling te voorkomen. Succes!


  Essil
  Bijdrager
  #10571002 Quote

  Kan er iemand op de andere 2 passen? Gezellig logeren bij opa en oma of zo?

  Derde komt vaak genoeg wat vroeger, niet teveel zorgen maken.

  #10571024 Quote

  Ik was bij de 2e vanaf 39+6 enorm verkouden, moest met mijn mega-buik nog een Corona-test bij de GGD laten doen, die was gelukkig negatief. Ik ben 2 dagen later (verkouden en wel) bevallen. Het maakte het puffen er niet makkelijker op moet ik zeggen. In de kraamweek knapte ik langzaam aan weer op. Dus ja, je kunt gewoon verkouden bevallen wanneer de baby er aan toe is. Heel veel succes met de laatste loodjes en hopelijk knap je snel op!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct