Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger??

 • Auteur
  Berichten

 • Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10080181

  Hallo allemaal,

  Even een vraagje, ik heb gister 20-05 een druppel helder rood bloed gehad met afvegen. Verder geen buikkrampen of dergelijk en ook geen bloed meer, gister en vandaag niet. Zou dit evt een innsteling kunnen zijn? Ik moet nog 5dagen tot mijn NOD. Testen is het nog te vroeg voor denk ik. Iemand hier nog ervaring mee gehad??


  PM
  Bijdrager
  #10080243 Quote

  Het zou volgens mij wel kunnen..

  Als je echt niet kunt wachten en je hier onzeker over bent kun je met gevoelige testen (meestal staat er early op het doosje) 2 dagen voor je NOD testen..

  Het nadeel daarvan is dat negatief niet per se negatief hoeft te zijn want dan heb je misschien nog te weinig hcg aangemaakt maar positief geeft wel een uitkomst maar dat kan ook lastig zijn want het kan dan nog altijd mis gaan met de innesteling.. ik zou dan 2 dagen voor Nod, op NOD en 2 dagen erna testen, dan heb je wel een betrouwbaar(der) beeld..

  Succes!

  #10080650 Quote

  Hallo Dames, 

  Aangezien ik niet weet hoe ik een nieuw dibgetje aanmaak doe ik het zo weet iemand een app dat je kan zien hoe je kind groeit net als bb de app zwanger en zo alleen deze app doet het niet.


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10080736 Quote

  @Pm dankjewel voor de tips! Vind het zo spannend!!


  Daantje piep
  Bijdrager
  #10080841 Quote

  Ik heb a.s donderdag mijn Nod. Afgelopen zaterdag ben ik naar mijn mening al begonnen met mijn menstruatie (althans daar leek het op) begon met flink slijm rood bloed en daarna alleen bruinig sorry voor de details.🙈🙊en dat bij 25 dagen (normaal 30) maar maandag was het al weer over. Al een dikke week heb ik kots neigingen moest ook letterlijk overgeven van de frietpan.🤢🤢 Heb af en toe beetje zere borsten. Flinke steken en krampen gehad in mijn buik zelfs ziek naar huis gegaan van het werk. Hoofdpijn (nu nog soms) rillerig slecht slapen en mijn blaas lijkt de heledag door opgezet . Maar nog geen positieve test gehad. Vandaag contact opgenomen met de verloskundige omdat ik me zorgen maakte omdat ik in december een mk heb gehad😢 en ze zei ja het kan zomaar zijn dat je toch zwanger bent. Ik zou over een paar dagen toch nog maar een keer testen…. Dus er is nog hoop…. Maar wat is deze onzekerheid vreselijk….. Bah bah… Succes dames! 


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10080856 Quote

  @Daantje Piep,

   

  Spannend zeg! Ik heb vandaag toch uit heel veel nieuwschierigheid getest maar ook nog negatief. 

  Nou beide hopen op een positieve test!! Jij ook veel succes!


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10081974 Quote

  @Daantje piep,

  En hoe staat het bij jouw? Al ongesteld? Ik heb precies dezelfde klachten. Heb normaal dinsdag mijn NOD. Heb vandaag eens getest maar nog negatief…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct