Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #5661742

   

  Sinds zo’n 6 weken geleden voel ik mij niet mezelf. Ik ben na werktijd 5x in de week actief met sport maar kan mij er ineens niet meer toe zetten door vermoeidheid. Ook viel het mij op dat ik een ‘poef’-buikje kreeg. Het voor mij bekende buikje in mijn PMS week daar ik vocht vasthoud maar ik was zojuist ongesteld geweest. en heb dit niet eerder gehad.


   

  In de loop van de weken werd mijn buik  ‘poeffiger’ en kan ik weinig hebben: snel geïrriteerd, moe en erge hoofdpijn en af en toe soort van misselijk.


   

  Ik had in mijn pilstrip nog pillen voor 1 week daar ik ineens 2 keer lichtroze bloedverlies had bij het afvegen.


   

   Afgelopen weekend had ik eens last van een erg branderig gevoel in mijn tepels, zonder aanraking. (mijn tepels zijn nooit gevoelig) Dit heeft een dag geduurd.


   

  Na het vrijen gisterenochtend bloedde ik. Dit is doorgezet in een bloeding sindsdien (zonder krampen). Vandaag zou ik ongesteld moeten worden.


   

   In de tussentijd heb ik 2 keer een zwangerschapstest gedaan. Deze waren beide negatief.


   

   


  Mijn vriend en zus vinden mij een erg kort lontje hebben en ik vind mijzelf ontzettend moe en de hoofdpijn is erg vervelend. Wat mij zo verbaasd is dat mijn buik zo opgezet is!


   

   Zou ik zwanger kunnen zijn? 6 weken geleden hebben wij een lange reis gemaakt. Ik kan misschien door het tijdsverschil een pil vergeten zijn (i.v.m. reizen naar het westen de dag langer wordt).


   

  Een kindje zou overigens van harte welkom zijn!


   


  Natasja719464
  Bijdrager
  #5661747 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  hallo ik heb een vraagje…. ik ben op 19 juli gestopt met de pil, nu dus bijna 2 maanden geleden.. Nou heb ik sinds afgelopen donderdag allerlei zwangerschapssymptomen die met de dag toenemen. Kan ik nu zwanger zijn? Groetjes Natasja

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct