Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 34

 • Auteur
  Berichten
 • #10109404

  Hallo allemaal!! 

  Ik heb een vraag, ik ben onlangs gestopt met de pil, mijn partner en ik zijn nog niet bezig om zwanger te worden, maar als het ons wordt gegeven is het welkom. Ik ben op 14 Augustus ongesteld geworden(bloeding na stoppen met de pil) nu heb ik geen idee wat mijn cyclus is… Maar zou nu volgens mij toch wel eens ongesteld moeten worden ik heb 1 avond kramp gehad of ik ongesteld moest worden,maar niks. Ik heb al dagen steken in mijn buik, vooral rechts. Daarnaast heb ik witte afscheiding.

  Maandag of dinsdag heb ik voor het eerst getest niks te zien dus niet zwanger (Kruitvat 2 voor €5) vanmorgen opnieuw… mijn moeder en ik zien een heel licht streepje… Direct met mijn partner nog een test gaan halen nu de clearblue digital, duidelijk niet zwanger.

  Zien jullie het ook of willen mama en ik het graag zien. Wat denken jullie zwanger of niet?

  Ik had een foto bij willen voegen van de test maar weet niet hoe 


  gebruiker781217
  Bijdrager
  #10109405 Quote

  Hoi,

  wat spannend! Een streep is een streep, ook al is hij heel licht. Kwam het 2de streepje wel binnen de tijd dat moest? Anders zou het nml ook een indroogstreepje kunnen zijn… maar is hij binnen de tijd gekomen dan heb je positief gestest!

  waarom de digitale van clear blue niet zwanger aan kan geven is omdat deze test heel gevoelig is en je misschien nog niet genoeg zwangerschapshormoon heb aangemaakt.

  maar met de vele witte afscheiding erbij (heel herkenbaar voor mij bij mijn 3 zwangerschappen en lichte test streepjes) zeg ik een viorzichtige gefeliciteerd!

  weet trouwens ook niet hoe je een foto k uploaden. 

  Zou als ik jou was over paar dagen weer een test doen met ochtend urine en dan zou het streepje duidelijker moeten zijn mocht je zwanger zijn.

  succes! 


  gebruiker513266
  Bijdrager
  #10109432 Quote

  Als het binnen de tijd positief was dan is dat betrouwbaarder dan een negatieve rest. 

  Een test geeft positief bij een bepaalde hoeveelheid hcg. De ene test is gevoeliger dan de andere. Ws had de positieve test minder hcg nodig en had je voor de  cb nog niet genoeg. 

  Voor de zekerheid nog eens testen met de goedkope en dan weet je het echt zeker.

  Maar test zijn alleen positief als je hcg aan maakt en dat maak je alleen als je zwanger bent! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct