Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 41

 • Auteur
  Berichten
 • #10149590

  Hey,

  Allereerst wens ik jullie allemaal een gelukkig 2019!!❤ Op 10 januari zou ik ongesteld moeten worden. Zelf ben ik 14 jaar en heb een vriend die over een aantal dagen 18 wordt. Op dit moment heb ik veel last van mijn onderbuik, opgeblazen gevoel, hoofdpijn, regelmatig last van misselijkheid. Ook heb ik weinig eetlust en ben ik snel moe. Ik voel me anders dan normaal. Met mijn vriend doe ik onbeschermde seks. Nu denk ik dus dat ik zwanger ben? Als dit zou blijken als ik overtijd ben, zou ik ook wel de verantwoordelijk nemen voor het kind. Heeft iemand misschien tips voor de buikpijn? 


  Loontje
  Bijdrager
  #10149597 Quote

  Sorry dat ik het misschien vraag maar je bent 14 jaar zoals ik lees/begrijp?? Waarom wil je dan nu al zwanger raken je bent zelf nog zo jong.. maar goed het enige dat je kan doen is een test dan heb je zekerheid!

  Succes

  #10149600 Quote

  Loontje, ja klopt ben 14! Wil nog niet zwanger worden, maar als het nu perongelijk zou zijn gebeurd, dan zou ik mijn verantwoordelijkheid wel nemen. Zelf zou ik ook geen abortus willen doen als het wel zo zou zijn.


  Ananasss
  Bijdrager
  #10149601 Quote

  Maar in andere topics schrijf je dat jij en je vriend al 3 maanden bewust bezig zijn 🤔


  Loontje
  Bijdrager
  #10149602 Quote

  Precies dat las ik ook al. 


  Loontje
  Bijdrager
  #10149603 Quote

  Ik snap je wel hoor maar meid naar mijn mening ga er niet bewust mee bezig geniet toch nog van je jeugd je hebt nog een heel leven voor je.. hoelang ben je al samen ? Staat je vriend er ook achter als het gebeurd of loopt hij er voor weg dat je er straks alleen voor staat.??

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10149607 Quote

  Zijn in maart 3 jaar samen. Mijn vriend staat er ook 100% achter als het zou gebeuren en zou me daarin ook steunen. Over dat van bewust bezig zijn ja, ben gestopt met de pil ivm hevige hoofdpijn en klachten die ik hiervan kreeg, in overleg met de huisarts hiermee gestopt. Voordat ik gestopt ben zijn mijn vriend en ik het ook onbeschermd gaan doen, wat misschien niet al te verstandig is. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10149611 Quote

  Nouja. Bewust of niet, gepland of niet. Voorlopig kun je weinig anders doen dan wachten tot 11 januari en evt een test doen. Kans is alleen heel erg klein dat je klachten van een zwangerschap komen omdat dat wel erg vroeg is daarvoor. Meeste mensen krijgen dat pas na een innestel


  Ananasss
  Bijdrager
  #10149615 Quote

  Innesteling, welke bij jou sowieso nog niet geweest is. Je eisprong is pas een paar dagen geleden geweest waarschijnlijk. 

  Verder zal ik eens goed met je vriend en huisarts gaan praten over een alternatief voor de pil… 14, kom op zeg! Condooms, spiraal. Gewoon nog geen seks?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct