Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 5 6 Week

 • Auteur
  Berichten
 • #10535745

  Help!!!

  ik ben nu 5/6 week zwanger. En ik heb sinds gisteren enorme bloedverlies met stolsels en bij het plassen ook helder roos bloedverlies gepaard met krampen ook af en toe. Lijkt wel alsof ik hevig ongesteld ben. Wat kan dit zijn? Ik ben enorm in paniek


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10535751 Quote

  Het zou kunnen dat het helaas een miskraam is, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Ik zou gewoon even de verloskundige bellen, zij kunnen je het beste adviseren! Succes ermee!

  #10535752 Quote

  Tja, de kans op een miskraam is bij dit soort klachten vrij groot. Ik zou de verloskundige bellen en vragen om een echo, maar ik zou niet te veel hoop houden… Sterkte hiermee!

  #10535754 Quote

  Ik weet ook nog maar net een weekje dat ik zwanger ben. Ik ben harstikke nerveus, daarnaast hypochonder. Ik ben bang dat er meer aan de hand is, kan het zijn bij een miskraam zoveel bloed en stolsels? 2 dagen al?


  BCW
  Bijdrager
  #10535756 Quote

  Ja bij een miskraam kan je veel bloedverlies, stolsels en buikkrampen hebben dit is niet abnormaal. Het gebeurt eigenlijk zelden dat je zoveel bloedverlies hebt dat je er niet lekker van wordt gelukkig (in de zin van flauwvallen, lekker is het natuurliuk niet met al die buikkrampen..)

  #10535758 Quote

  OOke. Bel morgen de verloskundige op. Ik voel me verder wel prima. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10535766 Quote

  Ik heb zelf een miskraam gehad met 5 weken en had ook veel stolsels en bloed. Inderdaad een hevige ongesteldheid. Ik heb zelf ook snel angsten dat ik ernstig ziek ben, dus ik ken de zorgen die je nu voelt. Sterkte <3

  #10535773 Quote

  Dankjewel voor je reactie! 
  hoe lang had u last van bloedverlies en stolsels? Ik vind het allemaal heel erg! 🙁 het was niet gepland, tuurlijk welkom en dan krijg ik dit..:(

  #10535775 Quote

  Ik geloof een dag of 2 stolsels (ik weet het niet meer precies, het is ruim 2 jaar geleden), en nog wel 5 dagen ongesteld. Maar het verschilt erg per persoon. Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct