Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 56

 • Auteur
  Berichten

 • Kersjuh
  Bijdrager
  #10207807

  Hoi allemaal,

   

  Ben echt even op zoek naar jullie mening. Wij zijn nu 14 maanden bezig en zijn inmiddels ook bij de gynaecoloog voor onderzoeken. Deze maand rustig afwachten tot manlief opnieuw getest mag worden. Om alles even van ons af te zetten heb ik deze maand niks bijgehouden voor ovulatie of wanneer we exact seks hebben gehad. Wel tot een week geleden temperatuur bijgehouden. Ik denk maar weet het dit keer niet zeker dat ik omstreeks de 18e of misschien een paar dagen later  geovuleerd heb en toen hebben we ook wel seks gehad. Nu heb ik al enkele dagen hele lichte rozige bruinige vloed, maar echt een druppie steeds. Gisteren heel ietsje meer en vandaag weer nauwelijks. Wel regelmatig misselijk en pijn in mn borsten. Zwangerschapstest vandaag slaat negatief uit. 

  Normaal kan ik nauwelijks staan als ik ongesteld ben, dus dit klopt gewoon van geen kanten. Hoor graag jullie ideeën, voordat ik hier evt de gynaecoloog over bel.

   

  Liever groetjes


  BH’tje
  Bijdrager
  #10208277 Quote

  Het kan alle kanten op. Misschien over 2 dagen nog een test doen en als deze weer negatief is de gynaecoloog bellen? Jij kent je lichaam het best. Ik hoop op een positieve uitslag voor je 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct