Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #10251176

  Dit is nu de derde week dat ik niet ongesteld ben geweest. Ik heb al vanaf week 1+2 een zwangerschapstest gedaan van de Kruidvat en die bleek negatief te zijn. Ook bij week 2 heb ik bloed laten nemen en die was ook negatief. Sinds dat ik niet ongesteld ben heb ik last van zwangerschapskwaaltjes; migraine, darm en buik rommelingen en kraampjes. Zwaar gevoel van in mijn onderbuik. Lage rugpijn (spieren) week 1 van mijn NOD soms misselijk. Ik ben ook eens ziek geworden terwijl ik daarvoor dat het even geleden is dat ik ziek ben geworden. Hoofdpijn. Soms duizelig. Ik ben 25 jaar en ben al 6 maanden gestopt met de pil. Ik ben geen ketting roker maar durf wel dagelijks aan 5-6 sigaretten te roken (probeer te stoppen) Kan het zijn dat mijn HCG waarde nog veel te laag is om het te ontdekken en pas deze week of volgende week dat het wel te meten is? Ik heb nog nooit een ongesteld heid /cyclus gemist in mijn leven zelfs niet toen ik mijn pil nam. En in mijn familie zijn de zwangerschappen steeds correct geweest ,maar ik ben degene ook als eerste die in de familie beetje rookt en medicatie neem. Kan er iemand mij meer duidelijkheid geven? Grtjs


  Lauraberghoef
  Bijdrager
  #10251184 Quote

  Ja dat kan zeker, een vriendin van mij had ook 2 keer getest en negatief. Na  3 maanden bleek ze toch zwanger te zijn. Dus ik zou binnenkort toch weer even testen. 


  Lauraberghoef
  Bijdrager
  #10251186 Quote

  Ja dat kan zeker, een vriendin van mij had ook 2 keer getest en negatief. Na  3 maanden bleek ze toch zwanger te zijn. Dus ik zou binnenkort toch weer even testen. 


  StephW
  Bijdrager
  #10251198 Quote

  Naja als een bloedtest negatief is lijkt het me sterk, maar je hoort soms vehalen.. ik zou gewoon nog eens testen en evt over een paar dagen weer. Als t negatief blijft is t miss goed om te kijken welke oorzaken er verder nog kunnen zijn..


  Kirstenn
  Bijdrager
  #10251376 Quote

  Hier ook altijd een regelmatige cyclus gehad. 8maand gestopt met de pil (toen niet bezig voor een zw) heb ik een cyclus van 3maand gehad. Alle testen negatief. Toen weer ongesteld geworden en daarna ging het weer zoals normaal.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct