Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger?!

 • Auteur
  Berichten
 • #10253559

  Hai hai! 

  eind van de middag heb ik een test gedaan. Samen met de nicht van mijn vriend zodat ik dit niet alleen hoef te doen. Ik heb de Healthypharm zwangerschapstest gedaan. Deze dag heb ik niet veel gedronken etc. Maar toch heb ik een lichte (nu inmiddels overduidelijke) blauwe dunne streep. 
  is dit een teken dat ik zwanger ben? 
  en kan het dan ook komen door voorvocht? 

  #10253560 Quote


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10253580 Quote

  Je foto doet het niet.  Je kunt inderdaad zwanger raken door voorvocht. Hier zitten ook al paar zaadcellen in al is het wel een kleine kans maar sommige mensen zijn super vruchtbaar dus kunnen wel zwanger raken erdoor. 

  Begrijp ik dat je niet bezig bent met zwanger worden?  Is het kindje gewenst? Een streep is een streep. Ik zou vanochtend met ochtendurine nogmaals een test doen. 

  #10253588 Quote

  Hey. 

  Nou weet je wat het is ik volg nog een opleiding.. En ik slik gewoon de pil. Net weer een test gedaan en weer een lichtelijke streep.. Ik bel zometeen toch maar even de huisarts. Wij waren er nog niet mee bezig maar als het er zit is het welkom! We zijn er natuurlijk allebei bij. 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10254097 Quote

  Heb kunt via mupload een foto hier delen, verder lees ik vaker dat dat merk fals positief geven, ik zou daarom toch gewoon een Action of Kruidvat test doen en dan de 2 voor 5 euro cassettes, hopelijk heeft de huisarts je al advies gegeven of een test of bloedtest gedaan. 


  Nanoniempje
  Bijdrager
  #10254220 Quote

  Hoi! Zeker ook een ander merk proberen. Ik heb ook een merk gehad waar ik lichte blauwe streepjes kreeg en deed ik een andere was er niks. Uiteindelijk gewoon menstruatie gehad.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct