Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger 8 Weken

 • Auteur
  Berichten

 • KHY
  Bijdrager
  #10404668

  Hallo dames, ik ben nieuw in deze groep..
  Ik ben vandaag 8 weken zwanger en erg moe komt dit iemand bekend voor??
  Jeetje kan wel de hele dag doorslapen😑


  MarijkePlusTwee
  Bijdrager
  #10404674 Quote

  Van harte gefeliciteerd. Zeker komt het bekend voor. Onvergelijkbaar die moeheid, niet weg te slapen :). Wat normaal een paar uur koste, koste toen een paar dagen. Volgens mij heb ik wel een week gedaan over de kerstboom optuigen. Hopelijk kun je je er wat aan toegeven en kun je het iets rustiger doen in je dag. Ook dit gaat met een paar weken weg.


  Yaya
  Bijdrager
  #10404681 Quote

  Gefeliciteerd! 😁 Ik ben ong 6 weken en ook zo vermoeid en moe. Normaliter kan ik 6 uurtjes slapen, maar nu heb ik meer dan 10uur nodig om op te kunnen staan 🙈


  KHY
  Bijdrager
  #10404714 Quote

  Oh, jeetje he😇het lijkt alsof het nooit weg zal gaan..
  Nou ik hoop dat het snel over zal gaan, want ik heb er al 2 rondlopen. Vind het anders erg jammer..en hoe elke zwangerschap nog een anders kan wezen😬


  KHY
  Bijdrager
  #10404717 Quote

  Hey Yaya, jii ook gefeliciteerd😍idd ik hoop dat het ook snel weg zal gaan die slak houding van ons🤣heb je al je vitaliteitsecho gehad?


  LoveK
  Bijdrager
  #10404769 Quote

  Gefeli!

  Ik ook nogsteeds.. en ben nu 15 weken.. de hele dag kan ik slapen, heb tot week 13 er niet aan toegegeven. Maar nu afentoe op een vrije dag 6.00 eruit en 8 uur er weer even in tot n uur of 10 a 11. En dat helpt wel… savonds rond 21.00 wel weer moe.. het lichaam doet veel met je en dat ga je merken!

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Mariska z
  Bijdrager
  #10404890 Quote

  Gefeliciteerd!
  Hier ook zo moe! Bij mijn vorige zwangerschap werkte ik fulltime, niets aan het handje. Maar deze keer…pfffoe. ik ga nu ook lekker slapen 😉
  Het zal vast wel weer beter worden, toch? Succes in elk geval en probeer naar je lijf te luisteren. X


  SeptBeeb
  Bijdrager
  #10404911 Quote

  Wat leuk! Ben vandaag ook 8 weken zwanger. Heb al een dreumes van 1.5 rond lopen. Maar heel herkenbaar die moeheid. Na mijn idee nog vermoeider dan bij de 1e. En niet eens omdat de dreumes rond loopt. Want dat ik een slaapkop. Kan uitslapen tot half 10 en slaapt dan s middags ook nog zo 3 uur. Of 2x 2uur. En slaapt dan uit tot 8 uur. Dus kan overdag ook bijtanken.


  Sperzieboon
  Bijdrager
  #10404915 Quote

  Gefeliciteerd,

  Jaa heel herkenbaar. Vooral als ik een paar dagen heb gewerkt moet ik wel een dag bij komen op de bank en slaap dan zo een hele middag. En avond ook weer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct