Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger?

 • Auteur
  Berichten
 • #10379574

  Heey heey ik had een vraagje. 
  ik en mijn vriend zijn nu een jaar bezig voor een kleine en zit al ook een jaar niet aan de pil, op advies van de dokter ook begonnen met foliumzuur maar Ik heb een cyclus van rond de 42dagen ik had ongesteld moeten worden rond 29-11 maar tot heden ben ik nog niet ongesteld geworden ik heb ook geen ongesteldheid gevoel of iets alleen meer witte afscheiding dan normaal. Ik had eergisteren een action test gedaan ‘s avonds en die was negatief. Maar vanochtend werd ik uit het niets heel misselijk en had ik alles ondergespuugd verder ben ik de hele dag met vlagen misselijk en heb ik last van mijn onderrug en een gek gevoel in mijn buik verder ik had de verloskundige om advies gevraagd en ze vertelde dat ik einde van de week nog een keer moet testen omdat het nog te vroeg kan zijn, ik had al 16-12 een inwendige echo gepland staan omdat ze het wouden na kijken. Maar nu is mijn vraag heeft iemand dit ook mee gemaakt en was toch zwanger? Zo ja wat voor  symptomen had je?


  Caroline F
  Bijdrager
  #10379591 Quote

  Ik heb het persoonlijk niet meegemaakt, maar heb wel advies wat betreft het testen. Test het liefst ‘s morgens vroeg als je uit bed komt. De eerste ochtendurine is het meest geconcentreerd en bevat dan de meeste HCG. Als je zegt dat je 29-11 ongesteld moest worden kan het idd nog wat te vroeg zijn.

  #10379836 Quote

  En wanneer kan ik het beste testen?


  Poni
  Bijdrager
  #10379876 Quote

  Ik zou morgenvroeg nog eens testen met ochtend urine. 

  Als je 2 dagen hebt gewacht is je HCG waarde ook weer hoger (als je zwanger bent) 

  Spannend hoor.

  #10379913 Quote

  Idd met ochtend urine testen!! Zeker in de eerste week is dat cruciaal voor een betrouwbare uitslag ivm de hoeveelheid HCG. Spannend!! Ik zou bijv zondag weer testen.
  Mijn eerste symptomen waren pijnlijke borsten en wat krampen.

  #10379978 Quote

  Heey wat fijn om raad te horen, ik voel me verder opzich nog “prima” niet dat ik het gevoel heb dat ik dood ga haha, maar heb ook eigelijk geen zere borsten alleen gevoel dat ze groter zijn.. of ik moet ze vaker bekijken haha maar is het normaal dat ik nu nog witte afscheiding heb en dat elke dag redelijk veel? Ik wil niet me verheugen dat ik daarna terleurgesteld word natuurlijk.. ik denk dat ik zondag nog een test ga doen is de action test wel een goeie of moet ik een clearblue halen? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Caroline F
  Bijdrager
  #10380000 Quote

  Gewoon de allereerste keer dat je gaat plassen als je ‘s ochtends opstaat. Wij hebben goede ervaring met Kruidvat testen. Action testen geen ervaring mee, maar zou ik persoonlijk niet uitkiezen maar kan ook mijn kronkel zijn haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct