Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10430336

  Goedemorgen

  Nu al voor de tweede keer positieve test dus nu echt bevestigd ik zwanger ben. Wel eerste keer lichter streepje als vandaag. Maar als ik reken ben ik nu met de vijfde week bezig. Heb gelijk contact opgenomen met de verloskundige. Maar ik heb nu al wel veel kwaaltjes ook misselijk duizelig kan ook echt niet tegen bepaalde luchten. Mensen tips wat ik bijvoorbeeld kan eten. Ik werk ook op nul uren basis en vind wel vervelend want wil nog niks vertellen maar dan moet ik me telkens ziek melden. Ook mensen ervaring mee of hoe doen jullie op het werk. Ik ben in december uitgerekend en heb er nu al zin in . Ook om leuke sociale contacten over te houden.


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10430379 Quote

  Bij duizelig denk ik aan lage bloeddruk, dus dan regelmatig wat zouts eten. 

  Misselijkheid, in de ochtend (in bed) een cracker voor het opstaan.

  Gember thee. 

  En geuren, tsja, vermijden? 


  Madili
  Bijdrager
  #10430422 Quote

  Hoi.

  Allereerst proficiat!! 

  Ja die vervelende kwaaltjes. Hier helpt zorgen dat je maag niet leeg is. Dus ik eet ’s nachts als ik toch al moet plassen een plakje peperkoek. Verder helpt pepermunt hier tegen t gevoel.

  Overigens houdt ik t nog binnen, dus pokercace op en ik ga gewoon werken. Ik fiets 15 min naar het werk en de frisse luchr doet ook veel goed. Verder eet ik waar ik op dat moment zin in heb. Haha

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct