Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Door Anticonceptie Heen

 • Auteur
  Berichten

 • Elizemama
  Bijdrager
  #10428010

  Hoi allemaal,  Bijna 5 maanden geleden ben ik bevallen van mijn eerste kindje. Een tweede is zeker gewenst, maar niet per se nu. Nu is het zo dat ik na het stoppen met bv over ben gegaan op de nuvaring. Die kan je er tijdelijk 3 u uithalen. Tijdens de seks doe ik dat ook altijd, omdat het anders vervelend zit. Ik doe ‘m altijd weer heel trouw in, maar ben ‘m dus 1x vergeten. Dit was de hele nacht, dus rond de 8 uur eruit. Je zal zien: het was precies rond mijn eisprong. Ik vraag me af hoe groot de kans nu is dat ik zwanger ben. Kan het me ergens bijna niet voorstellen, maar ik heb natuurlijk wel ‘onbeschermde seks’ gehad. En bij mijn eerste kindje was het ook in 1x raak. Ik ben nog al vruchtbaar. Ik weet dat ik hier geen antwoorden ga vinden en dat ik gewoon rustig moet wachten tot ik kan testen, maar wilde even mijn verhaal kwijt. Zijn er meer mensen die zwanger zijn geraakt door de nuvaring of andere anticonceptie heen? Lotgenoten? Ik kan maandag testen. Stiekem hoop ik dat ik gewoon ongesteld word en nog even kan genieten van 1 kindje alleen. Mocht het wel zo zijn dat is het natuurlijk meer dan welkom.


  Charoon
  Bijdrager
  #10428582 Quote

  Oh wat spannend!

  Ik ken nuvaring eerlijk gezegd niet.. 🙊 Maar ik ben bij de eerste zwangerschap, zwanger geraakt door de anticonceptie heen dat was gewoon ‘de pil’… Blijkbaar werkte hij bij mij niet zo goed zoals het hoorde, gynaecoloog destijds adviseerde mij ook te stoppen met ‘de pil’ sindsdien geen anticonceptie meer gebruikt, alleen condoom zeg maar.. En nu pas 10 jaar later inmiddels bijna 41 weken zwanger van de tweede.. Dus alleen condoom hielp mij beter dan ‘de pil’ 😉🤭

  Maar spannend, laat je weten hoe het verloopt.. 🍀


  Elizemama
  Bijdrager
  #10428615 Quote

  Spannend hè.. ja het kan natuurlijk gebeuren. Ik denk dan alleen: de kans is zo klein! Maar goed, de kans is er wel. Ik zal je op de hoogte houden!


  Elizemama
  Bijdrager
  #10430325 Quote

  Toch ongesteld geworden gelukkig. Nog even lekker van mijn kindje alleen genieten 😍

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct