Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger En Heel Veel Honger

 • Auteur
  Berichten

 • Vesx
  Bijdrager
  #10141568

  Hi dames,

  Ik vroeg mij af of meer mensen zich hier in herkennen. Ik ben nu 30 weken zwanger en heb de hele dag door alleen maar honger! Ook als ik goed vullende dingen eet, heb ik daarna gelijk weer honger. Sinds ik zwanger ben heb ik sowieso al meer eetlust, maar het begint echt erg vervelend te worden. Hebben meer mensen hier last van en hebben jullie eventueel tips? :)


  LarissaB
  Bijdrager
  #10141569 Quote

  Hoi,

   

  Ik heb dit ook heel erg. Bijvoorbeeld vanavond rond 17:30 gegeten, dan bewaar ik me toetje (vla) tot een uur of 19:00, zodat ik minder extra ga snoepen. Alleen heb ik om 19:30 alweer enorme trek. Het is gewoon niet normaal meer. Ik ben trouwens 28 weken zwanger.

   

  Ik heb geen tips helaas haha


  Vesx
  Bijdrager
  #10141574 Quote

  @LarissaB Haha ja dat heb ik dus ook! Erg vervelend


  Neikolein
  Bijdrager
  #10141583 Quote

  Hey,

  Je bent niet de enige, ik heb er ook ‘last’ van. Ben 32 weken zwanger.

  Mijn tip is: gewoon eten haha, weet alleen niet of dat een goede tip is 😋


  LarissaB
  Bijdrager
  #10141585 Quote

  Ik denk dat de weegschaal deze tip minder leuk vind haha.. voor de gemoedstoestand wel


  Rolo
  Bijdrager
  #10141593 Quote

  Herkenbaar! Ik ben nu 22 weken zwanger en eet veel meer dan normaal. Als ik niet elke 2 uur eet word ik ook misselijk. Ik moet zelf nog steeds ‘s nachts eten om te voorkomen dat ik s ochtends moet overgeven. Naast avondeten, soep tussen de middag en tussendoortjes eet ik soms wel 10 boterhammen per dag en nog is mijn honger niet gestild. Ik ben al 11 kilo aangekomen. Nu had ik voor de zwangerschap ook wel wat ondergewicht en ik vind het niet zo erg om wat extra reserves te hebben. Maar ik vind het wel behoorlijk vervelend worden dat ik nergens heen kan zonder eten mee te nemen. Ik eet al vullende dingen zoals Brinta en kwark voor het slapen gaan, avocado’s, eieren etc, maar niks stilt de honger voor langere tijd. Ook ik heb dus geen tips voor je helaas… maar lees wel graag mee voor het geval dat iemand anders dat nog heeft… volgens de verloskundige moet ik er maar gewoon aan toegeven omdat mijn lichaam het blijkbaar nodig heeft.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  ZTL
  Bijdrager
  #10141595 Quote

  Same here! Bij de 1e vanaf het begin nonstop honger gehad. Nu net zwanger van de tweede en voordat ik getest had wist ik het al; ik had weer zó’n honger!

  Bij de vorige heb ik veel extra fruit en snackgroente gegeten en wanneer het hongergevoel opkwam, eerst een glas water gedronken. Ga ik nu ook weer doen.. Fingers crossed dat het mee gaat vallen met de extra kilo’s..


  melissa derky
  Bijdrager
  #10141628 Quote

  Ik had er zelf weinig last van maar ik heb een maatje meer en als ik niet wilde snaaien of extra eten ging ik de tanden poetsen. Klinkt gek maar het werkt wel,  bij mij althans!  En water drinken inderdaad helpt ook voor een voller gevoel. En probeer gewoon gezondere dingen te snacken.  En soms heeft je lichaam en je kindje het gewoon nodig en moet je er denk ik gewoon aan toegeven. Zolang je het vaak verantwoord doet lijkt het me niet zo erg


  Vesx
  Bijdrager
  #10141629 Quote

  Water drinken is inderdaad wel erg handig. Vergeet ik altijd. Zijn er nog meer dingen die gezond zijn en goed vullen? 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct