Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger En Ineens Lust Ik Geen Vlees Meer Wie Herkent Dit

 • Auteur
  Berichten
 • #10214935

  Meiden! Ik zoek antwoorden. 

  Heb het internet afgestruind maar kan niet echt veel informatie vinden. Als ik het google vind ik alleen maar wat je wel of niet aan vlees mag eten. Het gaat er bij mij juist om dat ik het ineens niet meer WIL of beter gezegd, KAN eten. Nu wil ik al jaren vegetariër worden dus vind het niet heel erg (lukte niet want ik vind het gewoon veel te lekker, dus ben gewoon minder vlees gaan eten). Nu heb ik veel symptomen voorbij zien komen maar dit? Ik ben nu 15 weken en sinds dat ik 6-7 weken ben is avondeten sowieso een ramp. Rijst met sla of 2 aardappels met beetje spinazie was de max. Nu heb ik gisteren (viermoment!) voor het eerst een klein bordje pasta op. Fusili met spinazie en normaliter horen hier spekjes doorheen maar ook dit hoefde ik zelfs niet. Dus manlief kreeg het apart in een bakje erbij.  Zelfs een gebakken stukje kipfilet moet ik niet aan denken…. 

  Heeft een van jullie hier ook last van (gehad)? Gebeurt dit vaker bij ons zwangeren

  Groetjes Claud. 


  Mamavantweee
  Bijdrager
  #10214946 Quote

  Heel grappig! Dit had ik ook met de zwangerschap van mij eerste dochter. Ik vond het ten eerste vreselijk stinken, en ten tweede ik had er zoooo geen zin meer in. Dit heeft ook na dat ze geboren is nog vrij lang geduurd. Nu ben ik 40 weken zwanger van een jongetje en ik heb er weinig tot eigenlijk niet last van gehad…. heel gek 😂


  AvdS
  Bijdrager
  #10214949 Quote

  Heel herkenbaar! Ik heb ook geen echte behoefte meer aan vlees. Ben 26 weken zwanger van onze eerste.

  Aan kip hoef ik al helemaal niet te denken, laat staan eten. Ik eet mondjesmaat rundvlees, niet veel. Maar ook geen behoefte aan. Verder eet ik gewoon veel groente, vis en eieren. 

  Als je er geen behoefte aan hebt, vooral niet forceren. Misschien komt het verder in de zwangerschap terug en zo niet, ook prima toch?! Vooral doen waar jij je goed bij voelt. 


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10214952 Quote

  Gelukkig heb ik dat niet, wel had ik dat ik verslaafd werd en nog steeds ben aan tandenpoetsen met heel heeel heel veel tandpasta en het liefste gelvormige. Dit had ik eerste niet. Liefste poets ik me tanden 10x per dag 😜


  Niempje
  Bijdrager
  #10214965 Quote

  Haha herkenbaar alleen niet met vlees.

  Ik lustte echt absoluut GEEN gekookte groente meer.
  Bij alleen de geur ging ik al, dan vooral brocolli.

  Probeer het wel aan te vullen met andere eiwitten en eventueel een vegetarisch ‘vlees’ (als dat wel gaat, misschien het idee in je hoofd dat het geen vlees is en het dan wel gaat) en/of vis.


  Veevee
  Bijdrager
  #10214986 Quote

  Ik WALG van vlees en vis nu ik zwanger ben. Ik eet alleen maar groente en fruit en dan wat aardappel of rijst o.i.d. maar verder ook niet

   Moet er niet aan denken

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  SaskiaTholen
  Bijdrager
  #10214994 Quote

  Ook herkenbaar, heb echt moeite om een stukje vlees naar binnen te werken. Vis lust ik niet. Dus probeer wel wat naar binnen te werken maar echt met tegenzin. Trouwens zwanger van een meisje. 

  #10214999 Quote

  Heel herkenbaar, ik eet s avonds met heel veel moeite mee maar lekker vind ik het totaal niet meer. 

  En eet ook bijna niks meer van avond eten. 

  Brood vind ik daar in tegen heerlijk nu en heel erg maar vettige dingen vind ik ook erg lekker. 

   

  Komt straks wel goed als het kleine prinsesje eruit is 🤣🤣. 


  Babetje
  Bijdrager
  #10215003 Quote

  Kip? Een stuk rundvlees sudderen in de pan? Gehakt? Vleeswaren op het brood? Wal-ge-lijk!! Vanaf week 10 tot een week of 12 ná de bevalling. Ik viste het kleinste stukje gehakt uit de pasta en alleen heel heel heel klein gesneden kon een stukje kip door de gewokte groenten….heb me echt heel lang afgevraagd hoe mensen die geur, de smaak en de structuur van vlees konden hebben 😂 Nu snuif ik met alle liefde de geur van sudderend rundvlees weer op en knabbel ik weer graag aan een kippenpootje! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct