Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Geworden Na Corona

 • Auteur
  Berichten

 • Lavendeltje
  Bijdrager
  #10509567

  Zoals de titel al zegt ben ik op zoek naar de ervaringen van vrouwen die na een doorgemaakte corona infectie zwanger zijn geworden.

  Dus niet die corona hebben gehad tijdens de zwangerschap maar daar voor.

  Ik vraag dit omdat het op dit moment opvalt bij mij in de omgeving.

  Dat de vrouwen die corona 1 of meerdere keren  mee gemaakt hebben nu moeite hebben met zwanger worden of zwanger blijven.

  Terwijl dit eerst niet het geval was.

  Heb al wel een Belgisch onderzoek gelezen waar uit bleek dat mannen z’n 90% minder goede zaadcellen hebben. Na een doorgemaakte corona infectie.en dit 4 tot 8 maanden kan duren voor dit hersteld is.

  Vond ik zelf al redelijk schokkend.

  Hoop natuurlijk dat het toeval is , daarom opzoek naar andere ervaringen.

   

  Ik hoor het graag :)


  Wk
  Bijdrager
  #10509569 Quote

  Heey,
  Ik heb in januari 2021 Corona doorgemaakt. Mijn man ook. 2 weken ben ik zelf best wel ziek geweest, ook lang last gehad van restklachten (verlies geur en smaak, hoofdpijn, minder energie).
  In maart 2021 heb ik mij laten vaccineren.
  En na lange periode van anorexia en >2 jaar geen menstruatie, in september toch zwanger geworden. Dit was niet gepland maar heel welkom!!!
  Nu 11 weken zwanger.


  Esssb
  Bijdrager
  #10509583 Quote

  Hoi!
  Mijn partner en ik zitten al een jaar in een fertiliteitstraject. Waarin het 2 keer leek geslaagd maar helaas beide keren een miskraam (voor Corona besmetting). In maart dit jaar kreeg mijn partner corona. Hij dacht dat hij geen koorts had en dit hebben we dus ook niet gemeten (met koorts gaat de zaadkwaliteit tijdelijk naar beneden. Dit trekt vaak na 3 maanden weer bij). Nu zijn het ook zeker moment opnames, mannen zijn geen robots. Maar het was te merken dat in de periode erna de cijfers wel iets naar beneden was gelopen. (Ging later wel weer wat omhoog). In juli dit jaar heb ik zelf Corona gekregen. Ondertussen helaas niet geslaagde behandelingen gehad maar de behandeling van september toch geslaagd!! Nu 12 weken zwanger.


  Daanniiee
  Bijdrager
  #10509586 Quote

  Hoooi, zowel mijn man als ik hebben in maart 2021 corona gehad, beide redelijk milde klachten en geen koorts. In juli de vaccinatie gehaald en sinds augustus ben ik zwanger (inmiddels bijna 17 weken).


  Alicjaa Alicjaa
  Bijdrager
  #10509593 Quote

  Helaas corona gehad en bleek zwanger en dit was helaas een miskraam na 11 weken. En nu nog steeds zwanger proberen te worden zonder succes.


  BibiWa
  Bijdrager
  #10509598 Quote

  Ik was zwanger, kreeg tijdens de zwangerschap Corona en toen een miskraam bij 11 weken. Twee maanden later weer zwanger geworden en nu bijna 25 weken zwanger.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Amelia
  Bijdrager
  #10509604 Quote

  April 2021 Corona gehad en helaas long covid er aan over gehouden. Nu 16 weken zwanger. 
  Ik heb een nasty reuk- en smaakstoornis die wordt verergerd door de hormonen. Maar ukkie doet het super, daar gaat het om. 

  Ook twee vaccinaties gehad. Better safe than sorry. 


  Greet
  Bijdrager
  #10509611 Quote

  In april hebben mijn man en ik beide Corona gehad en in mei zwanger geraakt inmiddels 32 weken zwanger en geen gekke dingen tijdens de zwangerschap. In september 1 vaccinatie gehaald.

  #10509614 Quote

  Ik heb in december 2020 Corona gehad, en in maart 2021 nog een keer. De eerste keer milde klachten, tweede keer alleen geur- en smaakverlies. Wat overigens voor een langere periode heeft aangehouden. In mei zwanger middel icsi, helaas liep dit uit in een miskraam met 5 weken. In juni mijn eerste vaccinatie gehad. En in augustus weer middels icsi zwanger geworden. Afgelopen week een goede 20-weken echo gehad. Nu bijna 21 weken zwanger!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct