Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger ? help

 • Auteur
  Berichten
 • #10454284

  Hallo Dames Een vraagje  ik ben al 4 dagen overtijd morgen de 5e dag ik heb wel een onregelmatige cyclus. kan het zijn dat ik later pas een positieve test in mijn handen krijg ? heb vandaag weer getest en het was negatief. mijn cyclus duurt tussen 32-34 dagen. ik heb wel last van pijnlijke borsten, moe, hoofdpijn, en hele dag door trek in eten. sinds gisteren voel ik lichte stekjes in mijn onderbuik, ik krijg meestal die stekjes ook voor me menstruatie maar die zijn dan heviger. wat denken jullie afwachten tot 3 juni ? Omdat ik dan pas op 34e dag zit van mij cyclus en misschien dan wel een positieve test krijg Of denken jullie het word het toch niet op naar volgende ronde ?   ps. Op 12 maart teste ik positief 2-3 gaf het aan en het was wel 34e dag van de cyclus  24 maart miskraam gehad en 29 april weer menstruatie gekregen. 


  Madili
  Bijdrager
  #10454437 Quote

  Ik kan niets anders zeggen dan rekax en afwachten. Tijd zal t leren


  Henver
  Bijdrager
  #10455125 Quote

  Als je weet wanneer je eisprong was zou ik daar minimaal 14/15 dagen bij optellen. Maar omdat je een onregelmatig cyclus hebt is dat altijd maar de vraag. Het kan zijn dat je eisprong nog later was en dat je lichaam nog niet genoeg hormonen heeft aangemaakt om te kunnen zien op de test. Als je de tijd en het geld ervoor hebt zou ik de komende week iedere ochtend testen. Dat was voor mij een houvast om te zien of het hormoon oploopt of niet. Ik heb namelijk een keer door mijn testen gezien dat het een miskraam werd omdat het streepje steeds lichter werd. Succes en probeer er vooral niet te veel over te stressen.

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je lichaam even ontregeld was door de miskraam. Bij mij duurde het toen 5 à 6 weken voordat ik weer ongesteld werd en was 3 maanden later zwanger.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct