Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger maar vriend wil abortus

 • Auteur
  Berichten

 • Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #10011233

  Hey meiden,

  Wie kan mij helpen. Ik ben 31 jaar

  Ik ben namelijk 4 weken zwanger. 

  Ik heb al een dochter van 3.5 uit een andere relatie.

  Ik heb mn dochter alleen opgevoed. Met de 4 maanden zwangerschap heeft mn ex mij verlaten. Hij heeft ook geen contact met haar.

  Nu heb ik bijna 1 jaar een hele lieve vriend. Waar ik nu 4 weke  zwanger van ben. 

  Hij heeft ook een zoontje van bijna 5. Alleen is het co tact gering hij ziet zijn zoon 1 keer in de 2 weke  1 dag.

  Hij heeft ook heel veel gezeik met zn ex gehad over ongang van zn kind. Nu komt zijn ex plotseling aan dat hij allimentatie moet betale .

  Hij wil dit absoluut niet en is helemaal over de toeren.

  Hij heeft nog aantal dingen in zn hoofd en genoeg strwss.

  Ik weet ook dat hij absoluut geen lind meer wilde van wege dit allemaal en dat het hem teveel pijn doet dat hij zn kind amper ziet.

  Nu durf ik het al helemaal niet te vertellen dat ik zwanger ben. Het is ongepland en ik wilde nog wel een 2e maar niet nu en omdat ik eerst allrenstaand was vond il het pittige tijd. Maar nu het zover is wil ok het liefste houde . Ik heb al eens een abortus gedaan tegen mn zin en had er zoveel verdriet en spijt van dat ik dit nooit meer wilde meemaken. 

  Wie kan me helpe  ik weet echt niet meer wat ik moet doen en hoe ik het moet vertellen. Ben zo bang dat onze relatir kapot gaat . Als ik het bijv weghaal neem k het hem kwalijk .maar als ik het hou neemt hij het me kwalijk. Ik heb daarbij ook nog geen rijbewijs ik ben wel bezig met lessen en hoef nog maar ongeveer 15 lessen. Xxx saar

   

   


  R1988
  Bijdrager
  #10011345 Quote

  Wat heftig zeg. Als jullie een goede en stabiele relatie hebben moet het Goed komen toch?

  Heeft hij letterlijk gezegd dat hij geen kinderen meer wilt?

  Ik zou er goed over nadenken. Het is niet niks.  Zoals je aangeeft dat het vorige keer tegen je zin in hebt gedaan. 

  Lieds


  Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #10011354 Quote

  Hij heeft letterlijk gezegt dat hij geeb kind meet wil.

  Wel heeft hij gezegt dat als hij geen kind had hij wel emnog een kind met mij zou willen. Hij maakt ook vaker grapjes zoals: ben je zwanger? Omdat ik augurken eet voordat ik nog zwanger was. Of hij zegt hoe gaat het met de kleine hoeveel maanden moet je npg. En we zouden een heel knap kindje krijgen als ik nog geen kindje had. We zijn bijna 1 jaar samen en de relatie is heel goed. Hij gaat ook superlief met mn dochter om en dan smelt mn hart.  Ik weet alleen noet hoe en wanneer ik het moet vertelle . Vanwegen de stress wat hij heeft met zn ex. Ik wil hrt heel graag houden. Ik heb het aan mn beste vriendin vertelt en zij steunt me gelukkig. Maar ik ben zo bang hem kwijt te raken of weer alleenstaand moeder te zijn. Mn vriendin zegt ook misschien reageerd hij wel juist positief. Maar die kans lijkt mij klein. Weet ook noet hoe ik beginnen moet het te vertelle  pfff gek van het denken

   


  R1988
  Bijdrager
  #10011358 Quote

  Hij naakt wel grapjes over het feit als jullie samen een kindje hebben. Maar juist als hij zijn andere kindje niet vaak ziet.  Zou het toch super mooi zijn als hij samen met jou dit kindje kan opvoeden. 

  Ik zou het eerlijk vertellen en zeggen dat he het kindje met hem samen wilt opvoeden. En daarbij jij bent niet zijn ex;-)


  Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #10011397 Quote

  Ahha ja dat doet hij voornamelijk grapjes over maken.

  En idd ben niet zn ex. Ik ga hem het van het weekend vertellen . Dan heeft hij even rust en ook qua werk ff dagje vrij. We wonen officieel niet samen ik zit in een huurhuis en hij wil over 1 a 2jaar een huis kopen samen. En daarbij ik werk nog niet. Stel  voor sat hij zou zeggen van hoe ik het volgend jaar wil doen qua  met werk en qua opvang? Aangezien we flink aan sparen zijn voor een koophuis . Dat is geen excuus mocht hij dat willen zeggen? 

   

   


  R1988
  Bijdrager
  #10011632 Quote

  Werk je niet omdat je geen werk kan vinden of om andere reden? Uiteraard is dat geen excuus. Maar kinderen kosten natuurlijk wel geld. Er is altijd wel een oplossing voor. Hoe doe je dat nu met jr eigen kind?


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10011634 Quote

  Als jullie een goede relatie hebben, dan moet je er met hem toch wel over kunnen praten. Vertel hem ook hoe erg je het de vorige keer vond en dat je dat liever niet nog eens wil mee maken. Hij was is er uiteindelijk samen met jou verantwoordelijk voor dat je zwanger bent!

   

  veel sterkte met vertellen! Laat je even weten hoe je vriend reageerde?


  Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #10011722 Quote

  Ik werk niet omdat ik ern aantal jaar terug iets traumatisch heb meegemaakt. Daarvoor heb ik jarenlang therapie en medicijnen moeten innemen  daarna raakte ik zwanger van mn dochter. En doordat ik therapie volgde kon ik momenteel niet werken. Ik krijg nu een bijstandsuitkering. Niet ideaal masr er is wel inkomen  .ik wilde eigenlijk weer fulltime gaan werken volgend jaar. Zodra ik mn rijbewijs heb en mn laatste therapie erop zit en mijn rijbewijs heb. 

   


  Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #10011724 Quote

  Ik hou jullie op de hoogte . Ik wil het hem zaterdag vertellen. Hoop dat ik moed heb .

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct