Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Met Koper Spiraal

 • Auteur
  Berichten
 • #10204962

  Hallo allemaal,

  ik ben 2 dagen geleden er achter gekomen dat ik zwanger ben. Dat terwijl ik een koper spiraaltje heb (t safe spiraal). Gister ben ik naar de gynaecoloog gegaan voor een inwendige ego en ben ik dus al 7 weken zwanger! Was erg schrikken ineens maar tegelijkertijd heel blij en willen het houden! Het is gelukkig ook in me baarmoeder en niet er buiten.

  Ze zei alleen dat ik 50% kans heb op een miskraam. Of ze de spiraal nou laten zitten of verwijderen allebei 50 % kans op een miskraam. Maar ze willen de spiraal liever eruit halen omdat ik anders tijdens mijn zwangerschap erg ziek kan worden en het kan gaan ontsteken. Helaas zag ze tijdens de ego dat het spiraaltje erg hoog zit en kunnen ze er niet goed bij en konden ze de spiraal dus niet verwijderen.. over 2 weken gaan ze weer een poging doen maar ze zien er een zwaar hoofd in. Ik hoop zo erg dat ze het spiraaltje eruit kunnen halen en dat ik geen miskraam krijg.

  Heeft 1 van jullie ook wel is een zwangerschap met een spiraaltje gehad? En is dat goed verlopen of helaas een miskraam gehad?

  lieve groet Sharona

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct