Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger met spiraal

 • Auteur
  Berichten
 • #10177083

  Hallo iedereen, 

  Ik ben een jaar geleden een kindje verloren omdat ik nog veel te jong was, en mijn leven was in gevaar, hiervan heb ik enorm afgezien en nu soms nog, nachtmerries etc. Na dit alles heb ik een jaar terug ook een spiraal laten steken uit zekerheid dat dit zich niet meer zou voordoen, safety first… nu heb ik 2 weken geleden seks gehad met mijn vriendje en heb ik enkele ( +- 4 ) symptomen van zwangerschap, ik loop er enorm onrustig van omdat ik niet weer zwanger wil worden, ik heb ook mijn spiraal nog zitten, zijn hier vrouwen met ervaring? Heb gelezen dat dit tot miskraam kan leiden? Gebeurd dit altijd? En hoelang duurt het voor dit gebeurd? Hoe werkt het precies?

  Heb hier echt bang voor

  Allesinds bedankt voor diegenen die helpen x


  JomieJW
  Bijdrager
  #10177096 Quote

  Heb je al een test gedaan? Alleen dan kun je zeker weten of je zwanger bent.

  Het lijkt mij vrijwel onmogelijk om zwanger te worden met spiraal, het zijn echt hele hoge uitzonderingen waar het gebeurt en vaak is er dan met het zetten van de spiraal iets fout gegaan. Aangezien jouw spiraal al een jaar zit en je nergens last van hebt gehad in het afgelopen jaar, acht ik de kans dat je nu zwanger bent nihil. Weet dat je jezelf ook mentaal veel aan kunt praten. Als je denkt dat je zwanger bent, ga je ineens overal op letten en lijkt het alsof je zwanger bent. Veel symptomen kunnen ook op een naderende menstruatie duiden, maar ik weet niet of jij met de spiraal gewoon ongesteld wordt? En wanneer je dan eventueel ongesteld zou moeten worden?

  Doe eerst gewoon een test (liefst met ochtendurine) voor je jezelf helemaal gek gaat maken! 😉

  #10177104 Quote

  Doordat je er zo aan denk kan het zijn dat je lichaam je voor de gek houd met al die symptomen.. ik zou zeggen doe een test dan weet je het zeker 😉


  Ixxomi
  Bijdrager
  #10177164 Quote

  Meid, alle “zwangersschaps”symptomen zijn ook menstruatie symptomen. Allemaal als gevolg van progesteron. Er is een grote kans dat je helemaal niet zwanger bent. Maar dat je hormonen anders reageren omdat je wat ouder bent. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct