Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

opnieuw zwanger na bbz

 • Auteur
  Berichten
 • #5732939

  hallo,

  ik ben vorig week erachter gekomen dat ik zwanger bent, als het goed is ben ik morgen precies 6 weken. Ik kan nog niet echt blij zijn, heel erg bang voor opnieuw een bbz :(!

  Heb vorig jaar oktober een bbz gehad bij 8 weken zwangerschap en werd toen met spoed geopereerd. Maandag heb ik een afspraak een het ziekenhuis voor een echo. Ik ben nu zo bang dat ik weer een bbz hebt, en wat duurt het langs voordat het maandag is. Heb sinds gisteren ook pijn in me onderbuik wat doortrekt naar me rug, maak me best wel zorgen.

  wie heeft dit ook meegemaakt en hoe is het afgelopen na een bbz?


  Gonstertje
  Bijdrager
  #5732946 Quote

  Hoi Amina,

  Ik heb vorig jaar ook een bbz gehad en nu opnieuw zwanger (6wk). Ik was heel bang dat het weer in m’n eileider zou zitten en heb een vervroegde echo aangevraagd. Ik was zo ontzettend zenuwachtig, ik kon wel janken (haha hormonen waarschijnlijk) Veel konden ze nog niet zien, maar wel dat het gewoon in mn baarmoeder zit. Dat was precies wat ik wilde weten!! Ik ben ontzettend opgelucht. Weet jij nog hoe je je voelde bij de vorige zwangerschap? Ik weet dat ik helemaal niks voelde in mn buik. Gewoon geen menstruatiegevoel oid. Terwijl ik nu juist steekjes, krampjes, rugpijn etc heb.

   

  #5733016 Quote

  Hoi gonstertje,

  ja ik snap dat je zenuwachtig was, ben ook zo zenuwachtig niet normaal! Zit echt met spanning te wachten op maandag. Kan ook wel echt janken :(!

  Wel fijn dat het nu allemaal goed zit bij jou. Ik had vorig keer juist heel veel steekjes, maar nu juist bijna niet. Ook had ik 2 dagen na me nod 2 dagen bloed verloren.

  Ik voel me  verder wel echt zwanger, heel erg moe, vergeetachtig, haar uitval onderbuik pijn(weinig). Vorig keer had ik precies het zelfde maar dan wel met veel steekjes. Na hoe lang ben jij nu weer zwanger na je bbz? En heb je die 1 keer gehad?


  cindy91
  Bijdrager
  #5733064 Quote

  hoi hoi ik heb het ook meegemaakt.
  Kreeg met 8 weken een echo omdat ik steeds steken had en bloed verloor.
  Bleek een bbz te zijn en ze hebben toen 1 eileider verwijderd.

  9 maanden na mijn bbz raakte ik opnieuw zwanger.(lukte het wel en allemaal testjes voor je eisprong was ik er klaar mee en toen gebeurde het spontaan)
  Deze zwangerschap had ik ook een vervroegde echo gevraagd omdat ik me net als jou ook onzeker voelde & inderdaad het huilen wat als….met 5 weken kreeg ik toen een echo en zag alleen een vruchtzakje in me baarmoeder maar oooh wat was ik blij 😀 inmiddels is de kleine man bijna 1,5 jaar oud.

  #5733070 Quote

  Hoi Cindy,

  Ik had toen met me bbz ook veel steken net als jou, en verloor ook 6 dagen lang bloed wat eerst met bruine afscheiding begon.

  Wel fijn dat je daarna toch goed zwanger bent geworden!!  Heb jij tussendoor ook bloed verloren tijdens je zwangerschap?

  Wat gaan de dagen langzaam, nog 4 dagen te gaan..

   


  cindy91
  Bijdrager
  #5733188 Quote

  Hoi amina,

  Ik zat wel te wachten op een innestel bloeding wat ik overal voorbij zag komen maar tijdens heel de zwangerschap niet gebloed.

  Spannend! Ik blijf je even volgen hoor!

  #5733196 Quote

  Hoi Cindy,

  bedankt voor je reactie!

  Bij mijn vorige zwangerschap had ik ook geen innesteling bloeding. Dit keer heb ik wel 2 dagen bloed verloren wat ik heel raar vond.

  Ik hou je op de hoogte hoe het maandag is gegaan, wacht vol spanning erop.


  Gonstertje
  Bijdrager
  #5733197 Quote

  Hoi Amina,

  Ik had in het begin van mijn bbz zwangerschap weinig gevoel in m’n baarmoeder, dat begon later (6wk) vooral bij m’n lies zeer te doen. Ik had het gevoel dat mn darmen helemaal van slag waren ofzo. Hele erge opgezette buik. Ik kreeg met 6 weken bloedverlies wat eerst bruin begon idd en al vrij snel werd dat rood en zo vreselijk pijnlijk!! Uiteindelijk ben ik met 9 weken met spoed geopereerd. Foutje van de verloskundige, ze stuurde me steeds naar huis met het idee dat het een innestelingsbloeding was of een miskraam. En daar kon ze toch niks aan doen. Heel erg slecht en onzorgvuldig achteraf. Nadat ik het niet meer vertrouwde en niet meer kon lopen bent ik toch naar de huisarts gegaan. Diezelfde avond lag ik nog op de OK en is mijn rechter eileider verwijderd. Daar heb ik ook echt wel een klap van gehad. Ik was zo bang dat ik geen kinderen meer kon krijgen of heel moeilijk.

  Nu na 9 rondes weer zwanger. Ik was elke maand zo aan het stressen en wilde juist zo graag, dat het blijkbaar steeds niet lukte. Iedereen om me heen zwanger, wat het allemaal nog lastiger maakte natuurlijk. Toen ben ik begonnen met acupunctuur in februari. Dat werkte super om te ontspannen en toen ineens wel zwanger!!

  Ik had deze zwangerschap vanaf een paar dagen voor nod al rugpijn en een beetje zeurderig gevoel in mn buik, dus had wel goede hoop dat het goed zat. Maar wat is het fijn om de bevestiging te zien op zo’n schermpje haha. Dit wordt ons eerste kindje, heel spannend dus!

  Jij nog een paar dagen wachten en heb jij ook duidelijkheid! Laat je wel even weten hoe het is gegaan?

   

  #5733434 Quote
  1. Hi dames,

  helaas is me zwangerschap geëindigd in een  miskraam. Vandaar die bloedingen  2 weken geleden. Ik had zo gehoopt dat dit goed zou zitten, voelde me volop zwanger.

  De gynaecoloog vertelde dat bij de volgende miskraam wat onderzoekjes worden gedaan. Ze zei dat dit dubbele pech is en dat ik nog jong bent dus het zou allemaal wel goed moeten komen. Baal hier enorm van, ben er ook zo verdrietig maar ik blijf de moed houden.

  Hoop dat het de volgende ronde raak zal zijn..

  wens jullie nog een hele fijne zwangerschap toe!! Geniet ervan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct