Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Zwanger Na Keizersnede

 • Auteur
  Berichten

 • Acn
  Bijdrager
  #10203251

  Dag allemaal!

  ik vroeg me af of er mensen lastig zwanger zijn geworden na een keizersnede.. ik heb nu afgelopen 2 rondes meerdere positieve testen gehad maar ben toch ongesteld geworden. Kan het zijn dat het innestelen moeilijker gaat na een keizersnede? Ik voel me er erg kloten over en vroeg me af of er meer mensen zijn doe dot hebben meegemaakt..

  liefs

  #10203259 Quote

  Hi,

  Ik hoop dat het je wat gerust stelt, ik ben in Januari 2018 bevallen van een dochter met een keizersnede. Wij hebben besloten in September dat jaar te stoppen met de pil (dochter was toen 7 maanden). Dat heeft 2 rondes geduurd en toen was ik alweer zwanger. Dus dat het iets met de keizersnede te maken heeft denk ik niet.. Het is natuurlijk wel zo als het de vorige keer heel snel lukte wil niet zeggen dat dat nu ook zo is, al gaan we daar dan misschien wel vanuit. Ik denk een kwestie van geduld meid, succes! 


  Acn
  Bijdrager
  #10203276 Quote

  Ja ik ben half feb gestopt met de pil maar ik bedoel meer dat ik al meerdere positieve tests heb gehad en dan uiteindelijk toch ongesteld ben geworden, beangstigd me toch wel een beetje 🙁 dit is nu 2 keer gebeurd namelijk en voor Mn keizersnede nog nooit


  BabyKoot
  Bijdrager
  #10203304 Quote

  Ik ben van de tweede net zo makkelijk zwanger geworden als van de eerste. Maar maakte mij toen wel zorgen of het wel weer zou lukken. Ik had teveel verhalen gehoord over verklevingen en littekens in de baarmoeder. Terwijl dit best zeldzaam is. 

  Je kan altijd de vk bellen met je vraag. Ze zijn er ook voor vragen over zwanger worden niet alleen voor zwanger zijn. 


  Acn
  Bijdrager
  #10203329 Quote

  Dat is zeker waar, bedankt voor de tip! Ik zat aan de huisarts te denken, maar de vk is idd een beter idee.


  Roos1986
  Bijdrager
  #10209854 Quote

  Ik ben zelf niet zo’n vroegtester. Wel bevallen met een keizersnede (zoon is in maart 2 geworden) inmiddels zijn we beland in ronde 11 voor de 2e. Bij de eerste was het raak ik ronde 5. Helaas ervaar ik het dus als moeilijker om zwanger te worden na keizersnede. Gelukkig is dat niet bij iedereen zo natuurlijk! Succes voor jou gewenst!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen