Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Na Korte Relatie

 • Auteur
  Berichten

 • Libbylove
  Bijdrager
  #10079010

  Hoi allemaal, vooral dames verwacht ik 😁.

  Ik ben er vorige week achter gekomen dat ik zwanger ben en dus relatief nieuw hier. Als alles goed is ben ik nu 6 weken.

  Door allemaal gerommel met mijn hormonen de afgelopen tijd (pil,Nuva ring etc) wat veel bijwerkingen had ben ik gestopt met deze, in mijn ogen, kunstmatige troep. Het was dus een bewuste keuze van mij en mijn vriend en misschien een beetje naïef, maar ik had niet direct verwacht om 4 weken later een positieve test te hebben!

  Mijn vriend en ik zijn inmiddels een half jaar samen, nu 26 en 30, allebei een vaste baan, (nu nog) 2 koophuizen maar wonen eigenlijk al bijna vanaf het begin samen. Financieel en alles eromheen dus prima voor elkaar, maar ondanks dat we dolgelukkig zijn dat we al zo snel zwanger zijn, zijn we wel bang voor reacties uit onze omgeving. Mijn beste vriendin weet het en was gelukkig net zo enthousiast al wij, ze vindt dat ik er niet zo zwaar aan moet tillen. 

  Wat vinden jullie? Uiteraard mag je je mening geven, maar wees asjeblieft een beetje lief. We weten dat we veel verantwoordelijkheid gaan hebben en vinden het al spannend genoeg ☺️.

   

  Groetjes!


  Mumslove
  Bijdrager
  #10079012 Quote

  Hi Libbylove,

  De grootste fout die mensen in mijn ogen maken, is om zich teveel aan te trekken van wat andere mensen vinden… en denken. Leef je eigen leven en maak de keuzes die jou/jullie gelukkig maken. Jullie hebben bewust het risico genomen, dus ergens toch wel die wens gehad denk ik?

  En jullie zijn toch blij? Dat is toch het allerbelangrijkste? Jullie moeten het tenslotte samen doen nu. Een vriendin van mij zit nu in een soortgelijke situatie. Alleen had zij nog niet eens officieel de relatiestempel… wel zwanger… na 8 weken daten!! En tsja? Ze is 34 en wil er volledig voor gaan. Ook als het niet blijkt te werken tussen hen. Hoe mooi is dat ? Het is misschien voor jullie ook niet DE ideale situatie… je woont officieel nog niet samen en bent misschien nog verliefd… en elkaar aan het ontdekken. Maar hey? Het leven is kort, dus pluk er de vruchten van. It was ment to be….

  Ik zit nu in ronde 4. Op dit moment helaas ongesteld. Wij zijn nu meer dan 2 jaar samen en het is meer dan welkom. NU! En dat laat nog op zich wachten… zo zie je maar… het leven loopt zoals het loopt 😉

  Veel geluk! xx Liefs Joena


  Angelliek
  Bijdrager
  #10079013 Quote

  Aller eerst gefeliciteerd ! En inderdaad laat ze maar kletsen zijn genoeg mensen die er slechter voor staan moet je maar denken 🙂 als jullie er maar gelukkig mee zijn ! 


  Sandujour
  Bijdrager
  #10079016 Quote

  Gefeliciteerd! 

  Klinkt alsof jullie het voor elkaar hebben en er ook helemaal voor gaan, top toch!? Ja er zullen altijd mensen zijn die er een mening op na houden maar daar heb je niet zoveel aan. 

  Ik werd zwanger toen ik 21 was en ook nog niet zo lang samen met mijn man, hadden ook heel veel mensen een mening over, sommige positief maar ook heel veel ‘scheve’ blikken. Maar wij hadden ook verder alles voor elkaar, en nu.. we zijn inmiddels 9 jaar getrouwd, hebben een prachtige dochter van 9 en gaan nu voor een tweede!

  Ik zeg lekker gaan genieten van elkaar en je zwangerschap!!


  Chantiie
  Bijdrager
  #10079019 Quote

  Hoihoi,

  Ik en mijn partner waren net een jaar samen dat ik zwanger raakte, dit was voor ons een bewuste keuze. Wat ik zelf vervelend vond is dat mensen snel de conclusie dan trekken dat het een “ongelukje” was. Maar mijn mening is dat je er gewoon voor moet gaan als je er beide een goed gevoel bij hebt en dat het niet uit maakt hoe lang je bij elkaar bent, ook na 10 relatie kan deze nog stuk lopen dan kan je nooit aan kinderen beginnen 🙂


  Champagne
  Bijdrager
  #10079020 Quote

  Hi Libbylove, gefeliciteerd met je zwangerschap! Het belangrijkste is het denk ik dat het voor jullie goed voelt! En volgens mij zit dat helemaal goed. Mijn vriend en ik waren ook pas 1 jaar samen toen ik onverwacht zwanger werd. Ongetwijfeld dachten er mensen dat een zwangerschap te snel is, maarja daar heb ik niets aan. 

  Ik denk lekker genieten van jullie liefde en zwangerschap! 

  #10079049 Quote

  Hey! Ik zou me niks van anderen aan trekken. Mijn man en ik waren bijna 3 jaar getrouwd en ruim 11 jaar samen en ons werd ook gevraagd of het een ongelukje was.

   

  Wij waren 29 en 27 op het moment dat ons zoontje geboren werd.


  Kikki Charlie
  Bijdrager
  #10079064 Quote

  Mijn vriend en ik zijn 5 jaar samen. Maar omdat ik 23 ben denken mensen ook nog steeds dat het een ongelukje is …… hebben ook het lef om het te vragen. Mijn vriend is 29 maar dat word vergeten.

  lekkker genieten van de zwangerschap en van elkaar!

   


  Junibaby12
  Bijdrager
  #10079153 Quote

  Lieve Libbylove,
  Ik ben nu bijna 19 weken zwanger van mijn 3e kind van tevens ook een 3e vader.
  Dus dat betekend dat ik straks 3 kinderen van 3 vaders heb.
  Daarnaast ben ik alleenstaande moeder (bewust) met een latrelatie.
  Ik ben dus smulmateriaal voor de roddelaars.
  Maar weet je wat….
  Ik ben mega gelukkig.
  Ik doe de dingen namelijk op mijn manier, zoals ik ze wil en waar ik me prettig bij voel.
  Zullen er mensen zijn die hier een mening over hebben? ABSOLUUT
  Vertellen ze dat aan mij? ABSOLUUT NIET
  Interesseert het mij? ABSOLUUT NIET
  Mijn kinderen lopen dansend en zingend door mijn huis en stralen.
  Er heerst zo veel rust en liefde in ons huis.
  Dus ja, het enige wat ik kan zeggen is laat het los en geniet!!
  Sommige mensen zijn 12 jaar samen en als ze dan een kind krijgen komen ze er achter dat ze absoluut niet op 1 lijn liggen.
  Stel jezelf de vraag, leef jij je eigen leven of laat je je leven door het “perfecte”plaatje die de maatschappij voor jullie creeert?
  Geniet lekker van jullie zwangerschap en van elkaar.
  Heel veel liefde en geluk gewenst.

  Liefs Em

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct