Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Na Miskraam 16

 • Auteur
  Berichten

 • Saaartje
  Bijdrager
  #10187581

  Hoi meiden, ik heb 8 maart een miskraam gehad en vanochtend test gedaan en ben weer zwanger jeeh.

  Nu is mijn vraag het volgende, zou ik nu een vroege echo kunnen krijgen? Want ik heb de verloskundige nog niet gebeld, wil dit pas volgende week doen als ik echt een knallende test heb.

  Alvast bedankt dames 😊


  Mereldv
  Bijdrager
  #10187592 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik zou zeggen meld je aan bij je verloskundige en vertel gewoon wat je voelt of je onzeker bent enzovoort dan kunnen zij vast wel een extra echo voor je inplannen. Probeer iniedergeval te genieten de kans dat het deze keer wel goed gaat is groter dan de kans op een herhaalde miskraam. 


  Saaartje
  Bijdrager
  #10187595 Quote

  Mereldv, dank je wel. Ja vind het igg heel erg spannend. Ik ga morgenochtend meteen bellen! 


  MevrouwI
  Bijdrager
  #10187645 Quote

  Wil je niet telleur stellen maar, weet je zeker dat al de hormonen uit je lijf waren al? Je hebt wel heel snel een positieve test in handen. Binnen de 3 weken, bij mij duurse het even voor de testen weer negatief waren, na miskraam. Desondanks als je het zeker weet gefeliciteerd.


  V i o
  Bijdrager
  #10187661 Quote

  Ik had hetzelfde voor en heb een echo mogen doen aan 7 weken, terwijl het blijkbaar meer gebruikelijk is om dit te doen aan 10 weken. Of het echt te maken heeft met de voorgeschiedenis, dat weet ik niet. 


  RMoona
  Bijdrager
  #10187671 Quote

  Wat gebruiker10087810 al aangeeft, positieve test kan ook nog van de miskraam komen.

  Ik heb zelf 22-2 een miskraam gehad van een tweeling dmv medicijnen. Ik teste duidelijk positief tot afgelopen weekend. Dmv bloedtesten erachter gekomen dat mijn hcg waarde daalde. 

  Ik geef je als tip om twee keer bloed te prikken (3 dagen tussen het prikken). Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. 

  Ik dacht ook zeker te weten dat ik zwanger was na de miskraam. Vraag bij de huisarts twee prikformulieren, dan heb je in ieder geval duidelijkheid!

  Ik hoop natuurlijk voor je dat je zwanger bent! Hou je ons op de hoogte?

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Saaartje
  Bijdrager
  #10187681 Quote

  Dames ik snap wat jullie bedoelen idd. Maar ik had een week na de miskraam een test gedaan en die was negatief, daarna echo en alles was schoon. En volgens de echoscopist zou ik meteen weer zwanger worden als ik toen meteen zou klussen. 

  #10187711 Quote

  Ik had na mijn mk een echo met 7 weken dus ja dat kan. Maar hier in deze regio krijgt iedereen standaard eerste echo met 8weken dus ik weet niet hoe dat ergens anders is. Denk dat als je aangeeft dat je het erg spannend vind en dat zou helpen dat ze dat echt wel doen 

  #10187712 Quote

  Ik zou niet te vroeg een echo doen, zou bij ruim 7 weken doen.

  Vriendin van me heeft paar x bij 6 gehad en toen zagen ze nog niks, week later terug komen. Dan zit je een week extra te zenuwen die niet nodig zijn.

  Ik heb zelf bij 5 en 11 een miskraam gehad. Nu weer zwanger en bij 7,5 -9,5 & 11,5 een echo. De 1ste 2 waren goed. Nu de 11,5 nog, vorige x was het daar mis.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct