Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger na miskraam?!

 • Auteur
  Berichten

 • Yentle
  Bijdrager
  #5673070

  Hey allemaal.. Even in het kort mijn situatie !

  ik ben gestopt met de pil, en werd maar niet ongesteld. Na een paar testen verder en na twee maanden later nog steeds niet natuurlijk ongesteld geworden te zijn toch maar weer een test en ja hoor Zwanger !! Hardstikke blij natuurlijk uit de echo bleek dat ik zeven weken was ! Hartje al zien en horen kloppen en opslag verliefd helaas bij de tien weken echo was het hartje gestopt mijn lichaam stootte het niet af en vervolgens na drie weken werd ik gecurreteerd vol verdriet maar met goede hoop gaan wij er nu weer voor… Ik ben voor het eerst na de curretage weer ongesteld geworden op 7 november en zou dus nu als ik een gemiddelde cyclus zou hebben afgelopen zaterdag weer ongesteld moeten worden het is er nu nog niet ! Vrijdags ervoor nog een test gedaan en helaas negatief… Aan de eene kant hoop ik echt dat ik weer zwanger ben en ga morgen toch maar weer een test doen aan de andere kant durf ik me test niet te doen bang om teleurgesteld te worden ik heb nu al zo,n vijf dagen een raar kramp achtig gevoel in me buik en ben bang dat mijn cyclus gewoon langer duurd als gemiddeld.. 23 november had ik tijdens het douche een soort van bloedbolletje met slijm ik dacht dat dit mijn eisprong kon zijn?! Nou weet ik dat het beetje onduidelijk verhaal is en dat teste gewoon een oplossing is vroeg me af of iemand mij hier wat over kan vertellen of miss het zelfde heeft mee gemaakt ?

  bedankt alvast ! Groetjes barreta


  Jaetje
  Bijdrager
  #5673255 Quote

  Hoi Barretta,

  Ten eerste, wat een verdrietig verhaal van jouw miskraam en curretage. Dat lijkt me heel moeilijk. Ik ken zelf alleen vroege miskramen met 4/5 weken. Ook heel verdrietig, maar je loopt wel minder lang zwanger rond… Ik hoop dat je het een beetje een plek kunt geven.

  Als ik het goed begrijp, ben je na je curretage een keer ongesteld geweest. Ik kan me voorstellen dat je lichaam dan toch nog een beetje van slag kan zijn de cyclus daarna, en je misschien nu een langere cyclus hebt. Na mijn eerste vroege mk was ik ook opeens wat minder regelmatig ongesteld en was ik zelfs een keer twee weken overtijd zonder zwanger te zijn. (ik hoopte toen misschien teveel)

  Of je kunt zwanger zijn en nog niet zoveel hcg hebben aangemaakt. Sommige vrouwen testen pas na een week overtijd positief, he? Zoek maar eens die hcg tabellen op en kijk hoe gevoelig jouw test is. Een vroege test kan ook wat zijn voor je, die zijn extra gevoelig en zien eerder het hcg. Ookal is het dan nog heel onzeker, je weet in ieder geval dat je zwanger bent (geweest). Ik vind dat zelf fijner dan in onzekerheid zitten of je nou wel of niet zwanger was, mocht je toch gaan bloeden.

  Ik zou in ieder geval een paar (goedkope) vroege testen in huis halen als je echt het gevoel hebt dat je zwanger bent. (buikgevoel is herkenbaar)  Je kunt dan om de paar dagen een test doen als je wilt.

  Het bloedbolletje klinkt mij trouwens niet bekend in de oren. Misschien weet iemand anders wat dit kan zijn. Hoe groot was het? Was het geen gewoon bloedstolsel? Ik heb wel eens gelezen van een ovulatiebloeding.

   


  Yentle
  Bijdrager
  #5673634 Quote

  Thnx jana voor je reactie !

  ondertussen drie testen verder en Allemaal negatief helaas ! Nog steeds niet ongesteld ook 😓

  Heb de laatste twee weken wel een soort lichte constante kramp in me schaamstreek, dacht dat het door ongesteld worden zou komen maar aangezien dat uitblijft weet ik het niet.. Sins twee dagen wel ook hoger pijn heb het idee dat het me nieren zijn.. Dus kijk het nog ff aan anders toch maar na de ha.

  Het bloedpropje of stolseltje was ong 1 cm dacht dat het met me eisprong te maken had. Aangezien ik rond die dagen ook vocht uit 1 tepel kreeg?! Ook weer zoiets geks wat ik dus na de curretage dus voor het eerst pas had.

  ergens hoop ik zo dat de hcg gewoon nog niet aantoonbaar was.. Maar heb de hoop al wat opgeven durf het gewoon niet 😓 De eerste sensitest deed ik dinsdag de tweede donderdag en vrijdag ochtend de derde… 😭

  Groetjes


  Jaetje
  Bijdrager
  #5673671 Quote

  Vreselijk onzeker he, als je het idee hebt dat je zwanger bent, en alles wijst erop, je voelt van alles in je onderbuik, en dan die negatieve testen…. Sterkte met je zenuwen! Ik hoop voor je dat je gauw duidelijkheid hebt en dan het liefste goed nieuws.

  Zelf zit ik ook in onzekerheid. Ik heb licht positief getest, daarna bloedverlies gehad met twee dagen kramp en een week lang bloed (ik dacht: dit is weer een vr.mk), toen negatief getest dus wist ik het zeker. Daarna weer twijfel en weer licht positieve testen die helaas licht blijven. Ik voel nog steeds wat gaande in mijn buik, prikkeltjes en steekjes, een soort druk en weeig gevoel. Dus ik heb nog hoop…..

  Trouwens een aanrader qua testen is de Kruidvat Early. Deze gaf bij mij afgelopen woensdag een heel duidelijk plusje. Licht maar onmiskenbaar. Ik vond dit een verademing vergeleken met die streepjes van sensitest e.d. Ze zijn wel duur. Ik heb er nog ééntje bewaard, die ga ik morgen doen. Echt heel spannend. Als het lichter is, denk ik dat ik geen hoop meer mag hebben. Is die nog hetzelfde of donkerder, dan ben ik superblij!


  Yentle
  Bijdrager
  #5673702 Quote

  Ohh wat rot die bloeding ! En dan die onzekere testen! Ga voor je duimen iig!

  heb zelf bij mijn mk geen druppel verloren..   Was ook totaal overdonderd dat het dus niet meer leefde 😭 Pas na de curretage wat logisch is ben ik gaan vloeien.

  vandaag dag 37 van mij cyclus en weer een negatieve test ! Wordt er echt zo gek van.. Iedere keer hoop en dan die piep negatieve test 😡

  Heb wel nog steeds dat kramperige gevoel in me schaamstreek en nog steeds rond mijn nieren af en toe steken…

  Aangezien ik toch al een keer na de curretage ongesteld ben geworden weet ik niet zo goed wat ik er nu verder moet.. Toch de dokter bellen? Of toch afwachten op een evt late ongesteldheid of toch hopen dat de zwangerschaps kwaaltjes zoals gevoelige borsten en moeheid nog gaan komen en toch positief testen…. 😱 Hopeloos dit 😱

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct