Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger na negatieve test

 • Auteur
  Berichten
 • #10276115

  Vraagje.

  Mijn partner en ik proberen al geruime tijd zwanger te worden.  Hiervoor zijn we al meermaals in het ziekenhuis geweest en momenteel wordt mijn cyclus gemonitord om die beter in beeld te krijgen. De afgelopen maanden heb ik een regelmatige cyclus van 29-30 dagen gehad.  Dit aanhoudende zou ik 13 december moeten menstrueren. Bij mijn laatste echo op 3-12 was een grote eicel zichtbaar die volgens de specialist al onderweg  was naar mijn baarmoeder.  Tot op heden ben ik echter nog niet gaan menstrueren.  Afgelopen maandag (16-12) heb ik een test gedaan, maar deze was negatief.  Nu vraag ik me af of meer vrouwen na hun eisprong, zolang op hun menstruatie moeten wachten. Ergens wil ik opnieuw testen, maar ik durf er niet zo goed uit angst om teleurgesteld te worden. Ik voel me ook totaal niet zwanger.  Wat zouden jullie doen?

  Lieve groet, 

  Kim

  #10276166 Quote

  Goedemorgen, ik ben inmiddels 14 weken zwanger en ik heb ook eerst een negatieve test gehad. Ik teste met een vroege test 2 dagen voordat ik ongesteld moest worden. Ik werd dus niet ongesteld & bijna een week later wel positief met een kruidvattest. 


  Minnie M
  Bijdrager
  #10276176 Quote

  Hoi Kim,

  Dan ben je nu dus bijna een week over tijd. Als ik jou was zou ik nog een test doen. Zeker omdat je zegt dat je de laatste maanden een regelmatige cyclus hebt.

  Misschien had je de eerste keer nog niet voldoende HCG in je urine?

  Ik heb zelf nooit last gehad van zwangerschapskwaaltjes (2x zwanger) dus dat hoeft ook niet per see iets te zeggen.

  Succes met testen en ik duim voor jullie 

   

  #10276352 Quote

  Vanmorgen weer getest helaas nog steeds negatief.  Toch maar het ziekenhuis gebeld en daar snappen ze er ook niks van.  Maandag krijg ik opnieuw een inwendige echo. Ben benieuwd. 


  Pimpeloentje
  Bijdrager
  #10276376 Quote

  Jammer dat je nog steeds negatief test. En apart inderdaad als je zeker weet wanneer je eisprong was. Kan het zijn dat het eitje toch langer onderweg is geweest? Ik hoop voor je dat ze je maandag wat duidelijkheid kunnen geven. Succes! 


  LisB
  Bijdrager
  #10277431 Quote

  Hoe is het gegaan met de echo? Hebben ze antwoorden kunnen geven?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10277620 Quote

  Sorry voor de late reactie.  Ondertussen ben ik ook gaan menstrueren. Nu twijfel of ze het wel goed op echo hadden gezien/ gezegd. Dezer maand opnieuw monitoren. Ben benieuwd. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct