Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

zwanger na prikpil? help?

 • Auteur
  Berichten

 • sandra 10
  Bijdrager
  #5730268

  dag lieve mama’s,

  een jaar lang heb ik de prikpil gehad, (4 prikjes: december 2015 maart 2016 juni 2016 september 2016) in december 2016 moest ik terug gaan maar we hebben besloten voor een 2de kindje te gaan dus ben niet naar de ha geweest op de prikpil te stekken.

  ik lees overal dat het lang kan duren eer je u maandstonden terug krijgt.. dus ik wacht al een 5 maand (rekenend van wanneer de laatste prikpil zou zijn uitgewerkt). 3 weken geleden ben ik opgestaan met wat bruin bloed verlies, de rest van de dag niets, 2 dagen later weer wat bruin bloed, dan weer niets.. tot nu nog steeds geen maandstonden te zien??

  ik voel me wel anders.. steken in de buik, licht misselijk, emotioneel, pijnelijke tepels, krampen in de onderbuik (voelt als menstruatiekrampen) rommelende darmen.. dit heb ik sinds een dag of 3 voor de eerste keer dat ik bruin bloed verloor.. nu sinds vorige week doet mijn buik ook pijn als ik op mijn buik lig (drukkend gevoel)..

  maak ik mezelf wat wijs of zou het toch al kunnen?

  ps. sorry voor de lange tekst, hopelijk is het wat duidelijk..


  Sas25
  Bijdrager
  #5730699 Quote

  Misschien toch een innesteling bloeding. Heb je al een test gedaan?!  Spannend misschien is het toch wel raak zonder dat je je menstruatie hebt gekregen hoor je wel vaker. Komt alleen heel weinig voor. Heel veel klachten krijg je ook voor je menstruatie doorbreekt en dit kan ff duren aangezien je nog ve hormonen in je lichaam heb zitten. Dan is alles ontregelt en moet de natuurlijke cyclus weer op gang komen. Ik zou een testje wagen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct