Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Of Griep

 • Auteur
  Berichten
 • #10107692

  Hoi!

  Ik ben nieuw hier en zit met m’n handen in het haar. 17 september is mijn NOD en ik voel mezelf al een paar dagen écht niet fijn. Koud, hoofdpijn, misselijk met vlagen, buikpijn en gisteren zelfs koorts.

  Uiteraard wil ik ontzettend graag zwanger worden. En veel van deze kwalen komen overeen met een eventuele zwangerschap. Maar het kan natuurlijk ook griep zijn.. wie helpt mij deze week door?

  #10107700 Quote

  @ElsieJoy, ik ben inderdaad ook ‘bang’ dat het een griepje is en dat ik te graag wil waardoor het nu lijkt dat ik ineens al last heb van een aantal symptomen. 

  En dat inhouden, pfff dat vind ik nog het lastigst van alles! 


  Vlindertje
  Bijdrager
  #10107703 Quote

  Hoi Superjufffie,

  Mede door de koorts neig ik er ook naar dat je een griepje hebt. Al herken ik de twijfel heel erg. Mijn NOD is vrijdag en ik heb ook al enkele dagen last van mijn tepels, meer afscheiding en sinds gister ook extreme vermoeidheid/algehele malaise. Er zit niets anders op dan maar rustig af te wachten.

  Laten we ons voorbereiden op het ergste (griep en niet zwanger) en hopen op het beste (zwanger)!

  #10107705 Quote

  He Vlindertje,

  Wat fijn om te lezen dat we samen zijn en onze NOD zo dicht bij elkaar ligt. Deze twijfel neemt echt een beetje bezit van je, zo voelt het voor mij in ieder geval. En het zou gewoon té toevallig zijn als de griep tegelijk valt met de laatste dagen voor.. 

  Even een vraagje richting jou: had jij in de dagen ervoor een beetje afscheiding of echt niks? Ik heb namelijk altijd wel een beetje maar was t/m gisteren echt kurkdroog, had ik nog nooit meegemaakt. Na gisteren begint mijn afscheiding ook te komen.

  Ik duim voor jou! Laat je het even weten vrijdag?


  Vlindertje
  Bijdrager
  #10107712 Quote

  Ik heb normaal altijd wel wat afscheiding met ik herken mijn eisprong ook altijd aan de afscheiding. Daarna wordt het meestal weer zoals normaal, wel iets maar niet veel. Nu is het sinds een kleine week na de eisprong best veel, meer dan ik gewend ben in ieder geval.

  Ik ben blij dat er meer meiden vlak voor hun NOD zitten. Ik moet ook bekennen dat ik soms alleen al kijk om te zien of iemand al goed nieuws heeft. De herkenning en het medeleven is zo fijn!

  #10107715 Quote

  Ik duim heel hard voor je! Laat deze week maar snel voorbij gaan, het is niks om zolang in spanning te zitten. 

  Ja klopt, zo ervaar ik dat ook. Misschien juist omdat je elkaar niet kent maar wel dezelfde weg doorloopt. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  KellTessa
  Bijdrager
  #10107748 Quote

  Hi samen,

  Hebben jullie er aangedacht dat je eventueel ook zwanger kan zijn en een griepje hebben? 

  #10107763 Quote

  @KellTessa, al 100x haha. Gisteren voelde ik mezelf echt heel beroerd, toen dacht ik: volgens mij heb ik gewoon griep. Vanmorgen alleen een rotgevoel onder de douche, ging pas over na ontbijt. Dacht meteen: dan is dit de ochtendmisselijkheid. 

  Kijken hoe ik mezelf morgenochtend voel. Heb op dit moment alleen wat lichte steken in mijn buik.

  #10107781 Quote

  Ik voelde me 3 dagen geleden ook helemaal niet lekker precies wat jij beschrijft had niet echt koorts maar wel iets warmer dan normaal zere huid enzv heb toen wel een test gedaan en ik ben dus wel net zwanger dus het zou wel kunnen ik zou gewoon een test doen voor de zekerheid 

   

  succes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct