Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

zwanger of houdt m'n lichaam me voor de gek?

 • Auteur
  Berichten

 • Lyn V
  Bijdrager
  #5700145

  Ik word gek van onzekerheid en weet dat er geen concreet antwoord op mijn vraag is, maar ik moet het tenminste van me afschrijven..We waren zwanger van ons 1e kindje en dolgelukkig.. met 6 weken begonnen de hevige bloedingen en met bijna 7 weken heb ik een miskraam gehad. Volgende dag was op de echo te zien dat er alleen nog ‘een beetje’ bloed zat maar ook alweer slijmopbouw. Het bloed zou ik vanzelf verliezen.

  ja, anderhalve week later kwam dat ineens eruit. Ik stond op en het bloed liep langs mn benen, tot halverwege mn knieën was mn broek doorweekt.

  Ik hoopte dat het dan nu klaar zou zijn en ik verder kon. Aangezien men zegt dat je geen eisprong hebt met nog hcg in je lijf heb ik maar een test gedaan een paar dagen later. Positief, maar wel een lichter streepje dan eerst.

  dagen daarna nog steeds veel last van symptomen, misselijkheid, pijnlijke borsten, moe (ook door bloedarmoede) veel plassen..

  afgelopen vrijdag, positief. Afgelopen maandag, positief. Streepje blijft tzelfde. Vandaag is het bijna 4 weken geleden dat ik de vrucht verloor.

  nu ook weer steekjes in mijn  buik. Ben ik dan misschien opnieuw zwanger? Dat kan toch niet? Maar ik hoop het zo!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct