Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Of Indroog Streep

 • Auteur
  Berichten
 • #10247867

  Dames

   

  Vanochtend een test gedaan.. Zag gelijk een heeeeeel licht streepje binnen 5 minuten. Toen mn vriend na 10 minuten kwam. Kijken zag hij het zelfs zonder dat ik er iets over had gezegd omdat ik dacht dat ik het me inbeelde.. Maar.. Nu is het lijntje niet echt super duidelijk en niet roze.. Kan dit binnen zo’n korte tijd toch een indroog streepje zijn?

  Ik doe morgen ochtend van een ander merk eens een test maar misschien kunnen jullie me al helpen 

  #10247868 Quote

  Hierbij de foto staat wel gedraaid

  #10247869 Quote


  WilKindje
  Bijdrager
  #10247872 Quote

  Waarom ging je al testen? Heb je symptomen? Las dat je 12-09 een smilie had dus op zijn vroegst 13-09 je eisprong, is het niet een beetje vroeg om nu te testen. Ik zou lekker nog even afwachten tot je nod, lukt dat je niet dan over 2 dagen pas weer testen als je hcg om de dag verdubbeld moet die dan wel duidelijk zijn. Ga voor je duimen, houd er rekening mee dat het ook nog fout kan gaan als hij wel duidelijker word omdat je nod nog niet is.

  #10247873 Quote

  @wilkindje

  O.a. Symptomen en omdat we naar een attractiepark gingen vandaag wilde ik het weten. 

  Dat het nog mis kan gaan weet ik helaas maar al te goed


  FiLo
  Bijdrager
  #10247876 Quote

  Nou, ik heb twee keer een test gedaan en daar was echt geen indroogstreepje te zien! Ook niet na tien minuten. Dus ik hoop dat dit gewoon een voorzichtig positieve test is, ga heel erg voor je duimen en ben benieuwd wat eruit gaat komen over twee dagen. Spannend zeg 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10247877 Quote

  @filo

  Ja ik gebruik dus ook echt altijd deze testen. Echt heel wat doosjes al versleten en in al. Die testen slechts 1 keer iets foutiefs gehad. 

  Maar dat foutieve lijntje stond ook echt scheef haha. Nu twijfelen we heel erg. Stiekem in ons achterhoofd zijn we blij maar durven we niet blij te zijn zeg maar we zijn zeker niet overtuigd. Dankjewel wij duimen ook echt! 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10247907 Quote

  Ik had ook zo’n streepje nog duidelijker zelfs. Maar werd wel ongesteld  helaas.. gewoon afwachten en pas op je nod testen zou ik zeggen haha 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10247908 Quote

  Als ik heel eerlijk ben..  zie ik het streepje niet.. Maar is lastig op foto te zetten. In echt is het vast beter te zien. Heel veel succes. Hoop dat het je deze ronde gegund is. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct