Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger Of Late Eisprong

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniemxx
  Bijdrager
  #10544674

  Hey dames ,
  21 februari was ik voor het laats ongesteld. Volgens mij kalender had ik 7 maart me eisprong dus heb ik gemeenschap gehad op 6 maart. 21 maart zou ik me menstruatie moeten hebben. Inmiddels 11 dagen overtijd. Vanochtend een easy@home zwangerschapstest gedaan en was heel erg licht binnen de tijd gelijk en daarna ovulatie test gedaan die gaf low lijntje aan op de easy@home app. Nu vraag ik me dus af of ik een late eisprong heb die nog moet komen of dat ik zwanger ben? Stel dat me ovulatietesten oplopen deze dagen is er dan ook een kans dat ik dan alsnog zwanger kan rake deze cyclus of moet ik wachten tot volgende cyclus ?

  Ik heb zelf wel syptomen zoals geboelige tepels gespannen borsten lichte zeurende onderbuik duizelig en trek in zoet.
  Groetjes 🥺💕

  #10544680 Quote

  Heb net reactie onder je vorige bericht geplaatst


  Ananasss
  Bijdrager
  #10544683 Quote

  Deze testen zeggen momenteel alleen dat ie niet zwanger bent (hcg test is negatief) en niet ovuleert (LH test negatief). Een ovulatietest heeft je gehele cyclus een licht streepje, alleen een streepje donkerder dan de controle streep zegt dat je je LH piek hebt en dan binnen 48 ovuleert. 


  Anoniemxx
  Bijdrager
  #10544748 Quote

  Hey
  Ja ik snap dat ik nu nog niet ovuleer. Me testen van ovulatie lopen wel op ik had al in me volgende cyclus kunnen zitten omdat ik overtijd ben

  #10544761 Quote

  De vraag is of je echt overtijd bent of dat je deze cyclus een late eisprong hebt. Had je de eisprong vorige keer ook gemeten met ovulatietesten? Of alleen op basis van de kalender bepaald?


  Anoniemxx
  Bijdrager
  #10544880 Quote

  Alleen op basis van kalender bepaalt

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10544885 Quote

  Dan is de kans het grootst dat je deze cyclus een latere eisprong hebt. Heb je normaal gesproken een regelmatige cyclus? Ben je recent gestopt met de pil of andere hormonale anticonceptie?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct