Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwanger of miskraam?

 • Auteur
  Berichten

 • -vlindertje-
  Bijdrager
  #10327184

  Vandaag erachter gekomen dat ik weer zwanger ben maar heb er geen vertrouwen in…

   

  Vorige week woensdag heb ik mijn menstruatie gehad (dacht ik) tot ik gisteren na 11 dagen weer behoorlijk bloed verloor met stolsels. Dit is enkel bij het vegen, niks op inlegkruisje. Eerst dacht ik weer mijn menstruatie te krijgen maar vond dit heel raar dat ik vandaag toch maar een zwangerschapstest heb gedaan en tot mijn verbazing verscheen er direct al een tweede lijntje en op de cb verscheen 2-3 weken. 

   

  Heb verder geen buikpijn of krampen en het bloedverlies is vandaag minimaal en geen stolsels meer maar toch ben ik een beetje radeloos. Dit kan toch niet meer goed zitten? 

  #10327185 Quote

  Ik zou contact opnemen met de verloskundige voor een echo 


  -vlindertje-
  Bijdrager
  #10327199 Quote

  @Girafje

  ik heb de hap gebeld en kunnen niks doen. dinsdag moet ik bellen met mijn eigen huisarts voor een doorverwijzing naar de gyn. 

  #10327206 Quote

  Heel veel succes!


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10327293 Quote

  Als de cb aangeeft 2-3 weken ben je dus 4/5 weken zwanger… 

  mijn ervaring met een miskraam rond die termijn is je echt ellendig voelen. Ik had veel buikpijn en verloor meer bloed dan met een normale ongesteldheid. 
  Ik ben met een kruikje in bed gekropen. Als je weet dat het echt een miskraam is kun je prima pijnstillers(paracetamol) nemen. Maar zolang je geen krampen ervaart zou ik dat niet doen ter bescherming van het vruchtje. 

  En ik zou morgen even de verloskundige bellen. Misschien kan ze wat voor je betekenen de komende dagen. 
  Een klein beetje bloedverlies hoeft niet te betekenen dat het niet goed zit. De innesteling kan ook rond een ader zijn gebeurt…

  sterkte vandaag🤞🏻

  #10327298 Quote

  Bij mijn zoontje had ik met 14 weken spontaan bloedverlies het stroomde er echt uit 2 inlegkruisjes vol maar zonder krampen dus ik zou zeker de echo afwachten 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  -vlindertje-
  Bijdrager
  #10327838 Quote

  Heb mijn gyn gebeld en mag volgende week donderdag komen hoor een echo. 

  Morgen mag ik bij de huisarts bloedprikken voor HCG en over 2 dagen nog eens om te zien of het gestegen is. 

  Bloedverlies is ook veel minder geworden en verlies sinds gisteren ook geen stolsels meer. Vanmiddag twee testen gedaan en beide zijn knal positief. 

  #10327865 Quote

  Laten we hopen dat het goed is afgelopen!


  Teddy
  Bijdrager
  #10336630 Quote

  Hoi vlindertje,    Hoe is het allemaal afgelopen? Ben je nog steeds in blijde verwachting? Ik had namelijk ook 11 dagen na de eerste dag van mijn menstruatie een beetje bloedverlies met stolsels. Gisteren op dag 15, weer bruin bloed zonder stolsels verloren. Er zaten savonds wat vegen in mijn broekje en met het plassen een paar druppels. Vandaag hele dag geen last en nu vanavond rond dezelfde tijd weer precies hetzelfde verhaal. Ik begin aan alles te twijfelen. Is het een ovulatie bloeding? Of een vroege innesteling? Ik weet ook niet hoe mijn cyclus is gezien ik in apri gestopt ben met de pil.   Liefs 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct